Ποια Κύπρια είπε στον πρώην της: "Έκανα μεγάλη υπομονή μαζί σου. Ήρθε η ώρα να πληρώσεις"


Ποια Κύπρια είπε στον πρώην της: "Έκανα μεγάλη υπομονή μαζί σου. Ήρθε η ώρα να πληρώσεις"

Σκληρές δηλώσεις μετά το τέλος της σχέσης τους

Είναι δύσκολο να γράφεις για ζευγάρια που έχουν μάλιστα και παιδί. Ωστόσο οφείλουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο για όσα συμβαίνουν καθώς αυτή είναι η δουλειά μας. Οι πληροφορίες μας είναι απολύτως διασταυρωμένες και αφορούν δυο πρώην συντρόφους. Τη Μαριάντα Πιερίδη-η οποία το τελευταίο διάστημα μας απασχολεί πολύ- και τον Νέστορα Φωτιάδη.

Οι δυο τους αναμένεται να βρεθούν από τον Σεπτέμβριο αντίδικοι στις δικαστικές αίθουσες καθώς η υπομονή της τραγουδίστριας τελείωσε. Σύμφωνα με τις πηγές μας η Πιερίδη παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει με τον πρώην της για καταβολή διατροφής για το παιδί τους της τάξεως των 500 ευρώ, εντούτοις δεν έχει πάρει ούτε ευρώ.

Η ασυνέπεια αυτή έχει κάνει έξω φρενών την Μαριάντα η οποία καταφέρνει και τα βγάζει πέρα με τα έξοδα με την πολύτιμη συνδρομή της οικογενείας της. Μάλιστα σε όποια προσπάθεια έχει κάνει να πείσει τον πρώην της να κάνει το αυτονόητο, πέφτει σε τοίχο.
Τι να πείς. Ευχόμαστε να λυθεί σύντομα η αντιδικία και να κατανοήσουν όλοι πως όταν αποκτάς παιδί τα "θέλω σου" δεν πηγαίνουν Γλυφάδα για γούστα και ταξιδάκια αναψυχής αλλά σε δεύτερη μοίρα.

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, μαριαντα πιεριδη, Νέστορας Φωτιάδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2411 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2656 s // Total time: 2.5066 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X