Londa Spa & Club


Londa Spa & Club

Η μαγεία της θάλασσας, δίπλα στην θάλασσα

To Londa Spa & Club σας καλωσορίζει στον κόσμο της ξεκούρασης και σας καλεί να ανανεωθείτε και να χαλαρώσετε με προϊόντα Thalgo σε ένα ταξίδι αισθήσεων με υψηλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες θεραπευτές. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας κάνει να αποδράσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Γαλλική εταιρεία Thalgo, με ιστορία που μετράει περισσότερο από 50 χρόνια, συνεχίζει να ανακαλύπτει και να εξελίσσεται δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα θαλασσοθεραπείας. Στόχος της, να ανακαλύψει τα ζωτικά στοιχεία της θάλασσας για τον ανθρώπινο οργανισμό χαρίζοντας μαγικά αποτελέσματα σε όλες τις γυναίκες και άντρες, με τελειοποιημένες θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος.

Η Thalgo οφείλει την δημιουργία και την επιτυχία της στον φαρμακοποιό Alan Dogliani, όπου με το πάθος για τον θαλάσσιο κόσμο και τα ανεκτίμητα πλούτη του, έφτιαχνε προϊόντα στην Γαλλική Νίκαια και η έμπνευση για την δημιουργία των καλλυντικών Thalgo δεν άργησε να έρθει. Σαν εταιρεία, η Thalgo κατάφερε να είναι πρωτοπόρος στον τομέα της αισθητικής κατέχοντας την φαρμακευτική ευρεσιτεχνία της μικροέκρηξης φυκιών και με τα προϊόντα να παρέχουν υγεία, ομορφιά και αναζωογόνηση.

Το βραβευμένο boutique Londa Beach Hotel, μέλος των διεθνούς φήμης Small Luxury Hotels of the World προσφέρει εμπειρία spa για προσωπική ευημερία και διαχείριση του στρες μέσα από μια ποικιλία των επαγγελματικών υπηρεσιών που ενθαρρύνουν και προωθούν την ανανέωση και αναζωογόνηση του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Το Londa Spa αποτελεί το ιδανικό μέρος για να βρείτε την ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη, ανακτώντας ενέργεια μυαλού και σώματος.

Η προσθήκη των προϊόντων Thalgo στο Londa Spa ενισχύει τον κόσμο της ομορφιάς και χαλάρωσης με υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσφέροντας θεραπείες ομορφιάς που αποτελούν απαραίτητη τροφή για το δέρμα. Οι θεραπείες με προϊόντα Thalgo αγκαλιάζουν και καλύπτουν τις ανάγκες σας προσφέροντας ενυδάτωση, καθαρισμό και αντιγηραντικά οφέλη έχοντας ως στόχο τη χαλάρωση, τόνωση και ισορροπία.

Με τις σημερινές πιέσεις και την ταχύτητα τρόπου ζωής οι επισκέψεις στο Spa δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και να σας προσφέρουμε μοναδικές θεραπείες με προϊόντα Thalgo τώρα και στο Londa Spa & Club .

Το Londa Spa &- Club με ξεχωριστές θεραπείες μασάζ και υπέροχες κούρες προσώπου σας καλεί να αποδράσετε από τη ρουτίνα και να ζήσετε την εμπειρία της ευτυχίας με προϊόντα Thalgo προσφέροντας ότι είναι απαραίτητο για τις δικές σας ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 25865561 ή στο email: spa@londahotel.com

Tags Londa Spa & Club, Ομορφια, ευεξια, beauty, Spa, relax, londa hotel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0186 s // Total time: 0.0190 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X