Antistax: Η φυσική λύση για κουρασμένα πόδια!


Antistax: Η φυσική λύση για κουρασμένα πόδια!

Πόδια πρησμένα, κουρασμένα, με αίσθημα βάρους και πόνο; Τώρα ήρθε η ώρα να τα φροντίσετε!

Η ακινησία, η ορθοστασία, η ζέστη, η ηλικία, αλλά και ορισμένες ουσίες που κατακρατούν υγρά, όπως π.χ. η κορτιζόνη και το πολύ αλάτι στο φαγητό και είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που επηρεάζουν τις φλέβες. Όταν οι φλέβες δεν λειτουργούν σωστά, έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ενοχλητικών συμπτωμάτων όπως πόνο, κούραση, πρήξιμο, κράμπες, μικρούς κιρσούς και οίδημα. Σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις, έρχεται να βοηθήσει το Antistax!

Τα ευεργετικά αποτελέσματά του, έχουν τις ρίζες τους στις φυσικές ουσίες γνωστές ως φλαβονοειδή, που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera). Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό, αλλά μπορούν να ληφθούν μέσω της διατροφής. Σε πολλές, μάλιστα, κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι τα φυσικά φλαβονοειδή βοηθούν στη διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας. Το Antistax περιέχει ένα μοναδικό τυποποιημένο εκχύλισμα φυσικών φλαβονοειδών, το AS 195, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί επί σειρά δεκαετιών για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων και παράγεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της φαρμακευτικής εταιρίας Boehringer Ingelheim. 

ΔΙΣΚΙΑ
Η καθημερινή λήψη των Antistax δισκίων βοηθά στην ενδυνάμωση και προστασία των φλεβών των κάτω άκρων και ανακουφίζει από συμπτώματα όπως οίδημα, αίσθημα βάρους και πόνο. Κάθε συσκευασία περιέχει 30 δισκία. 
 

FRESH LEG GEL
Το Antistax Fresh Leg Gel χαρίζει διπλή αίσθηση δροσιάς στα κουρασμένα πόδια. Τα φρεσκάρει και τα αναζωογονεί άμεσα, με συστατικά που φροντίζουν και περιποιούνται το δέρμα σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 125 ml. 
 

LEG MASSAGE CREAM
Το μασάζ με Antistax Leg Massage Cream βοηθά στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, ανακουφίζοντας τα πρησμένα, με αίσθημα βάρους και πόνο πόδια. Με ειδικό συνδυασμό ευεργετικών συστατικών, αφήνει τα πόδια ανάλαφρα και το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. 

Τα προϊόντα Antistax εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading.

Tags antistax, ποδια, Ομορφια, beauty, legs


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9475 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3456 s // Total time: 4.2931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X