Τα αλλαντικά ΧρυσοΔάλια μας προτρέπουν να βάζουμε χέρι, στην απόλαυση.


Τα αλλαντικά ΧρυσοΔάλια μας προτρέπουν να βάζουμε χέρι, στην απόλαυση.

Όταν ο δημοφιλής και αγαπητός σε όλους μας Γιάννης Ζουγανέλης πήρε την απόφαση να έρθει στην Κύπρο, κάτι είχε στο μυαλό του

Γνωστός για την αλατο-πιπεράτη κριτική του, επιφυλακτικός και συνάμα επιλεκτικός σε νέες προκλήσεις και αναζητήσεις, ψάχνει συνεχώς να ανακαλύψει το μυστικό μιας ευτυχισμένης ζωής. Μιας ευτυχισμένης καθημερινότητας, που εκτός από βάσανα και σκοτούρες, έχει και τα νόστιμα στοιχεία της. Φτάνει, να ξέρει κάποιος να τα ανακαλύπτει και να τα μοιράζεται. Να απλώνει το χέρι και να τα κάνει δικά του.  Κι επειδή ο Γιάννης Ζουγανέλης, γνωρίζει πολύ καλά πότε και πού να απλώνει το χέρι του, αποφάσισε να έρθει ο ίδιος στην πηγή, η οποία ονομάζεται ΧρυσοΔάλια και να βάλει κυριολεκτικά χέρι στη νέα του απόλαυση.

Η εταιρεία Tryfon Tseriotis, η οποία διαχειρίζεται το marketing, τις πωλήσεις και τη διανομή των αλλαντικών ΧρυσοΔάλια, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Pandora Ogilvy & Mather, δημιούργησαν διαφημιστική καμπάνια, όπου επικοινωνεί με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο, το μυστικό της ευτυχίας. Να βάζεις δηλαδή χέρι εκεί που πρέπει, στα αλλαντικά ΧρυσοΔάλια και να το απολαμβάνεις. Η εταιρεία παραγωγής SEMIO, ανέλαβε τα γυρίσματα της ταινίας και ο κύριος πρωταγωνιστής Γιάννης Ζουγανέλης, σε ρόλο πεθερού, πλαισιωμένος από ένα πετυχημένο casting ταλαντούχων ηθοποιών, χάρισε εκτός από γέλιο και την προτροπή στον καθένα από εμάς να βάζει καθημερινά χέρι εκεί που πρέπει...στην απόλαυση.

Γιατί ο Γιάννης, όταν βάζει χέρι…κάτι ξέρει!

Tags νεα&προτάσεις, food news, αλλαντικά ΧρυσοΔάλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1221 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3681 s // Total time: 2.4901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X