Πως επιδρά η ομορφιά στη ψυχολογία μας;


Πως επιδρά η ομορφιά στη ψυχολογία μας;

Η έρευνα καταδεικνύει τι είναι το όμορφο σε μια γυναίκα 

Βάση της έρευνας , για την έννοια γυναικείας ομορφιάς, αυτή δεν ορίζεται μόνο από την εξωτερική εμφάνιση αλλά κατά βάση από τα στοιχεία της προσωπικότητας. Η έρευνα έδειξε ότι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για την ομορφιά μιας γυναίκας είναι η αυτοπεποίθηση, η αξιοπρέπεια, η εξυπνάδα και όχι τόσο το μακιγιάζ και τα μαλλιά, που αυτά απλά συμπληρώνουν ή ενισχύουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η πλειοψηφία των γυναικών θεωρεί ότι η ομορφιά προέρχεται από την προσωπική ευτυχία και ολοκλήρωση (97%), βρίσκεται σε όλες τις ηλικίες (96%) και όλους τους τύπους γυναικών (94%) και ότι πέραν της εξωτερικής εμφάνισης περικλείει και άλλα στοιχεία όπως το πνεύμα και η προσωπικότητα (90%).

Ας μην ξεχνάμε πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωριστή και έχει τις δικές της χάρες και τη δική της ομορφιά. Δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι, το μόνο άσχημο που μπορεί να υπάρξει σε κάποιον είναι ένα κακό και επικριτικό βλέμμα που πέφτει πάνω του. Εξάλλου, η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό. Σημασία έχει κάθε γυναίκα να ξέρει ποια είναι και τι μπορεί να κάνει, να πιστεύει στον εαυτό της και στις δυνατότητές της και να το δείχνει.

Ούτως ή άλλως, η ομορφιά και η εμφάνιση μπορεί να είναι το εισιτήριο για πολλά πράγματα αλλά μόλις το πάρεις σημασία έχει να καταφέρεις να το κρατήσεις, αν μετά το πετάξεις πριν ολοκληρωθεί ο σκοπός του δεν μετράει, είναι σαν να μην το είχες ποτέ.

Tags γυναίκα, Ομορφια, ΑΣΧΗΜΗ, ερευνα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, αυτοπεποίθηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8027 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3567 s // Total time: 3.1594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X