Κυπριακά και γευστικά... στέκια [σε Πρωταρά-Αγία Νάπα]


Κυπριακά και γευστικά... στέκια [σε Πρωταρά-Αγία Νάπα]

Βρήκαμε τα στέκια της ελ. επαρχίας Αμμοχώστου όπου θα φάμε καλά, κυπριακά και αυθεντικά! 

Οι περιοχές της ελ. επαρχίας Αμμοχώστου, από το Παραλίμνι μέχρι την Αγία Νάπα, τον Πρωταρά, τη Σωτήρα και το Λιοπέτρι, προσφέρουν γεύσεις με προσωπικότητα, στυλ και νοστιμιά, μα πάνω απ' όλα γεύσεις φτιαγμένες με αγνά, πρώτης ποιότητας υλικά. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στην περιοχή;

Andama


Είμαστε αντάμα και απολαμβάνουμε γεύσεις από ελληνική και κυπριακή κουζίνα, με κορυφαίες τους κολοκυθοκεφτέδες, την τυροκαυτερήκαι τόσες άλλες νοστιμιές. Εξάλλου, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μεζεδάκια τύπου tapas ή ακόμα και σε κανονική μερίδα. Ωστόσο, μην πεις όχι στον ουζομεζέ ή τσιπουρομεζέ. Ακόμα, δοκίμασε τις πιατελίτσες ή μάλλον ‘πιατελάρες’, είτε με θαλασσινά είτε με κρέας -εδώ εξάλλου θα βρεις ό,τι θαλασσινό και ψαρικό ψάχνεις ψημένο στα μέτρα σου. Κι αν θέλεις με το ζόρι steak, τότε πήγαινε στο διπλανό Corner, το αδερφάκι του. (23831337) Λεωφόρος Πρωταρά 26, Δ-Κ 12.00-23.00. 

Βαγγέλης


Ο Βαγγέλης είναι μία από τις πιο ιστορικές ταβέρνες στην Κύπρο, αφού από το 1948, οπότε ξεκίνησε τη λειτουργία της, σερβίρει αυθεντική κυπριακή κουζίνα. Από το μενού της μπορείς να επιλέξεις από μεζέ και μικρό μεζέ, μέχρι ουζομεζέ, ψαρομεζέ, εποχιακά και φρέσκο ψάρι ή τις νέες προσθήκες παραδοσιακών πιάτων στο μενού, οι οποίες είναι πιάτα όπως μουσακάς, κλέφτικο και στιφάδο. Σημείωσε, τέλος, ότι φέτος το καλοκαίρι δεν θα τον βρεις στο Παραλίμνι, καθώς ο Βαγγέλης αποφάσισε να βάλει τα καλοκαιρινά του και να μετακομίσει στον Πρωταρά.(23821456) Λεωφόρος Πρωταρά 27, Δ-Κ 12.00-23.00. 

Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags food news, νεα&προτάσεις, Living, πρωταρας, αγια ναπα, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7943 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3567 s // Total time: 3.1510 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X