Το ξέσπασμα Κύπριου ηθοποιού στο facebook: “Ντροπή σας"


Το ξέσπασμα Κύπριου ηθοποιού στο facebook: “Ντροπή σας"

Διαβάστε αναλυτικά

Ο Κώστας Βήχας είναι ένας άνθρωπος που “τα λέει” έξω από τα δόντια και το απέδειξε για ακόμη μία φορά με την ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο ηθοποιός, έκρινε απαράδεχτο εκ μέρους του ΘΟΚ, όσον αφορά στο γεγονός ότι ζητάει από μεγάλους, Κύπριους ηθοποιούς να περάσουν από οντισιόν προκειμένου να πάρουν κάποιο ρόλο.

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στο ΘΟΚ… Οντισιόν για ηθοποιούς…. ΓΙΑ νέους ηθοποιούς να το καταλάβω… Ηθοποιοί όμως μετά από τόσα χρόνια 40 ΚΑΙ 50 χρόνια στο θεατρικό σανίδι... Το θεωρώ απόλυτο εξευτελισμό... Δεν ξέρετε ποιοι είναι; Μπεμπεδέλη, Γαϊτανοπούλου, Σαντοριναιου, Σορόκου, Καυκαρίδης, Σταυρινίδης, Κάτσαρης... και τόσοι άλλοι αγαπημένοι συνάδελφοι.... "Nτροπή σας" να ρωτήσω κάτι τελευταίο...  Η αγαπημένη συνάδελφος που έρχεται από Αθήνα... θα περάσει από ακρόαση?...  από τους διορισμένους «ΈΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ» σκηνοθέτες....  Είμαι πολύ περήφανος για τον ΘΟΚ έχω υπηρετήσει για περισσότερο από 25 χρόνια την Κρατική σκηνή... και μπορώ να μιλώ... Είναι δύσκολο να μιλάς και να λες αλήθειες...  εδώ μιλούν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβούλιου ... που υπηρετούν τον ΘΟΚ εδώ και μερικούς μήνες ... (Ανίδεοι οι περισσότεροι για την Θεατρική Τέχνη)”, έγραψε χαρακτηριστικά. 

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του: 

Tags showbiz κύπρος, gossip, Κώστας Βήχας, θοκ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5378 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2838 s // Total time: 2.8216 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X