Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: "Ήταν πολύ σκληρό. Αυτή η ασθένεια σε παραλύει"


Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: "Ήταν πολύ σκληρό. Αυτή η ασθένεια σε παραλύει"

\"Δεν έχω καμία οικονομική εξασφάλιση. Εγώ ελπίζω στο Θεό\"

Την μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό "ΕΓΩ Weekly" η Ελισάβετ Σπανού.

"Μια επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. ήταν επώδυνο χειρουργείο" ανέφερε και πρόσθεσε: "Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να μιλήσω, να τραγουδήσω. Δεν ήξερα αν θα ήμουν σε θέση να δουλέψω ξανά. Μια άλλη μεγάλη δυσκολία που πέρασα ήταν όταν ένα πρόσωπο της οικογένειάς μου προσβλήθηκε από μία πολύ σοβαρή ασθένεια, από τη νόσο του κεντρικού κινητικού νευρώνα. Ήταν πολύ σκληρό. Αυτή η ασθένεια σε παραλύει. Ο εγκέφαλός σου δουλεύει, αλλά δεν κινείσαι σωματικά. Παραλύεις ολοκληρωτικά".

"Πόνεσα πάρα πολύ. Έβλεπα έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, δημιουργικό, που είχε απόλυτη συνείδηση της κατάστασής του και δεν μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό του. [...] Θυμάμαι είχα φτιάξει μια καρτέλα με γράμματα. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ανοιγοκλείνει τα βλέφαρά του. Δείχνοντάς μου με αυτόν τον τρόπο τα γράμματα, μου είπε "σ' αγαπώ'!" είπε.

Σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτκο-οικονομικές εξελίξεις ανέφερε πως "αυτό που περισσότερο με ανησυχεί είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει ένας πολιτικός που μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση αυτήν τη στιγμή. Ως λαός όμως έχουμε αντιμετωπίσει και πολλά στο παρελθόν πολύ δύσκολες καταστάσεις και καταφέρναμε πάντα να τις ξεπερνάμε".

Όσο για τον αν έχει καταθέσεις στην τράπεζα; "Όχι. Δεν έχω καμία οικονομική εξασφάλιση. Εγώ ελπίζω στο Θεό".

Tags ελισαβετ σπανου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0207 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4806 s // Total time: 2.5013 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X