Η κουμπαριά στη Μύκονο για μοντέλο της Victoria’s Secret!


Η κουμπαριά στη Μύκονο για μοντέλο της Victoria’s Secret!

Βρίσκεται στο νησί

Την στιγμή που η Ελλάδα βιώνει αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές η καλύτερη διαφήμιση για την χώρα είναι η επίσκεψη μεγάλων προσωπικοτήτων από το εξωτερικό.

Όπως όλα δείχνουν  οι ξένοι celebrities μας στηρίζουν και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανάμεσα τους και το πασίγνωστο μοντέλο Miranda Kerr . To “αγγελάκι” της Victoria’s Secret βρίσκεται στην Μύκονο και μάλιστα οικογενειακά. Μαζί της βρίσκονται και οι γονείς της καθώς η αφορμή της επίσκεψης τους στην Ελλάδα είναι ο γάμος ενός φιλικού τους ζευγαριού, όπου η μητέρα της Miranda Kerr, Teresa θα είναι κουμπάρα σύμφωνα με την Daily Mail .

Το πασίγνωστο μοντέλο δείχνει μαγεμένο από τις ομορφιές του νησιού  και φροντίζει να διαφημίζει την χώρα μας ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τα likes και τα σχόλια πέφτουν όπως είναι φυσικό "βροχή". Φωτογραφίες από παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού ή και φωτογραφίες που αποτυπώνουν απλές καθημερινές στιγμές όπου και απολαμβάνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μαζί με την αγαπημένη της μαμά.

Tags Miranda Kerr, Μύκονος, κουμπαρα, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7086 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5401 s // Total time: 4.2488 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X