Νέα Vaseline Sprays


Νέα Vaseline Sprays

Ξεκινήστε την ανάπλαση της επιδερμίδας με μία κίνηση

Η πραγματικότητα: Η σύγχρονη γυναίκα συνήθως δεν διαθέτει τον απαιτούμενο χρόνο για την απαραίτητη περιποίηση της επιδερμίδας της.

Η Vaseline συνεπής - όπως πάντα - στις απαιτήσεις του καταναλωτή έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη της γυναίκας για άμεση και βαθιά ενυδάτωση με πιο προηγμένα και αποτελεσματικά προϊόντα: τα νέα Vaseline Sprays που ενυδατώνουν και ξεκινούν την ανάπλαση της επιδερμίδας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Τα νέα Vaseline Sprays χάρη στη μοναδική τους σύνθεση χαρίζουν λάμψη και υγιή όψη στο δέρμα, ενώ η απορρόφησή τους απαιτεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Τα νέα Vaseline Sprays είναι οι μοναδικές λοσιόν σώματος σε μορφή spray, περιέχουν επαναστατική φόρμουλα με μικροσταγονίδια της κλασικής Vaseline Petroleum Jelly και βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας με μία κίνηση.

Η υπόσχεση: Η Vaseline δεσμεύεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να αναζητάει και να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία του αύριο, σήμερα. Γι’ αυτό θα είναι πάντα πρωτοπόρος στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.                             

 

Tags Vaseline Sprays, Σώμα, Ομορφια, body, beauty, vaseline


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5211 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6792 s // Total time: 4.2003 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X