Συλλεκτικά αρώματα Sunset in Salina και Swimming in Lipari


Συλλεκτικά αρώματα Sunset in Salina και Swimming in Lipari

Τα αρώματα, με καλοκαιρινή αύρα, απελευθερώνουν με την ευωδιά τους όλη τη ζεστασιά και την ενέργεια της αγαπημένης εποχής του χρόνου

Sunset in Salina

Το Sunset in Salina, είναι ένα φλοράλ, φρέσκο λουλουδάτο άρωμα, τόσο απολαυστικό, όσο και μια γουλιά από το εκλεπτυσμένο, μεθυστικό κρασί Malvasia, απολαμβάνοντάς το σε μια βεράντα ντυμένη από φρέζιες, με φόντο το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Η ευωδιά του αρώματος χαρακτηρίζεται από το άρωμα φρέσκων φύλλων αμπέλου, που κρύβουν μέσα τους όλη τη μαγεία και τη γονιμότητα της γης, συνδυασμένων με τη λάμψη από φύλλα βιολέτας. Οι πιο βαθιές νότες, απελευθερώνουν τη γλυκύτητα και τη σαγηνευτική γοητεία της κίτρινης φρέζιας, συνοδευμένης από άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού. Με το πέρασμα της ώρας, καθώς το άρωμα ενώνεται με την επιδερμίδα,  αποκαλύπτει τα βασικά του χαρακτηριστικά: μια ζεστή αγκαλιά από κεχριμπάρι, κέδρο και λευκό musk, έρχονται να ολοκληρώσουν τη σαγηνευτική γοητεία του αρώματος.

Swimming in Lipari

Το νερό, είναι το κυρίαρχο θέμα στο υπέροχο και χαρούμενο ανδρικό άρωμα του οίκου Dolce&Gabbana, το οποίο είναι τόσο δροσερό, όσο και οι βουτιές στα πεντακάθαρα, κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου.

Διαθέτοντας υδάτινα στοιχεία, το Swimming in Lipari χαρακτηρίζεται από την αρωματική συμφωνία του θαλασσινού αλατιού, η οποία ενισχύεται από τη ζουμερή ευωδιά του γκρέιπφρουτ. Η αναζωογονητική και αρρενωπή καρδιά της σύνθεσης επιτυγχάνεται χάρη στο συνδυασμό του μανταρινιού, με το δροσερό και αρωματικό δεντρολίβανο. Καθώς περνά η ώρα, υπερισχύουν οι αρρενωπές νότες βάσης του αρώματος: ένας συνδυασμός αμπάρο, ξηρών ξύλων και musk.

Tags Sunset in Salina, Swimming in Lipari, Dolce & Gabbana, Dolce & Gabbana Sunset in Salina, Dolce & Gabbana Swimming in Lipari, beauty, perfume, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0189 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4847 s // Total time: 2.5036 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X