Les Mills Charity Festival 2012 στην Πάφο


Les Mills Charity Festival 2012 στην Πάφο

Θέλεις να συμμετάσχεις σε κάτι μεγάλο; Ακολούθησε την ομάδα της Les Mills Κύπρου!

H μεγαλύτερη εταιρεία ομαδικών προγραμμάτων εκγύμνασης στον κυπριακό χώρο άθλησης και σε ολόκληρο τον κόσμο επιστρέφει με το πιο μεγάλο αθλητικό event της χρονιάς! Πιστή στην αποστολή της για την προώθηση ενός πιο υγιούς και δραστήριου τρόπου ζωής, πραγματοποιεί το 6ο ετήσιο Αθλητικό Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ στις 17 και 18 Νοεμβρίου του 2012, στο ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort στην Πάφο, με στόχο την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και του Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου. Η φετινή διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στους αθλούμενους μέσα από ένα διήμερο Super Quarterly Workshop να απολαύσουν τα ολοκαίνουρια releases των αγαπημένων τους προγραμμάτων παρέα σε φανταστικά Master Classes με την αφρόκρεμα των instructors και trainers από όλη την Κύπρο.

Η Les Mills Κύπρου είναι εκπρόσωπος της Les Mills International που έχει ως δήλωση αποστολής το να “δημιουργεί εμπειρίες εκγύμνασης που αλλάζουν τη ζωή, παντού και πάντοτε”, με 7 εκατομμύρια αθλούμενους ανά το παγκόσμιο να συμμετέχουν κάθε εβδομάδα στις 10 διαφορετικές τάξεις ομαδικής εκγύμνασης της. Η Les Mills Κύπρου δραστηριοποιείται στο νησί από το 1998 με την παρουσία της σε περισσότερα από 60 αδειούχα γυμναστήρια καταλαμβάνοντας συνολικά το 70% της εγχώριας αγοράς. Το Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ της Les Mills Κύπρου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2007 κατέληξε τα τελευταία 5 χρόνια να έχει καθιερωθεί σαν θεσμός στο χώρο της άθλησης συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1500 συμμετέχοντες.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους Λευτέρη Χατζηιωάννου στο 99322437 και τον Άριστο Χριστοδούλου στο 97776786. Για κρατήσεις στο Coral Beach Hotel & Resort στο 26891000

Tags αθληση, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1207 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5231 s // Total time: 2.6437 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X