Ζήσε την εμπειρία beautyline, on-line!


Ζήσε την εμπειρία beautyline, on-line!

Τα Beauty Line παρουσιάζουν το πρώτο, διαδικτυακό κατάστημα καλλυντικών στην Κύπρο!

Τα Beauty Line λανσάρουν το πρώτο, διαδικτυακό κατάστημα καλλυντικών στην Κύπρο. Το beautyline.com.cy αποτελεί την εύκολη και ευχάριστη επιλογή για αγορές, για τη σύγχρονη, δραστήρια Κύπρια!

Το beautyline.com.cy στον πολύ σύντομο χρόνο λειτουργίας του, έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες.  "Αποτελεί φανταστική λύση για όλες εμάς τις γυναίκες που ο χρόνος είναι πολύτιμος. Μέσα σε λίγα λεπτά, από τον καναπέ του σπιτιού, ή κατά τη διάρκεια κάποιου διαλείμματος από τη δουλειά, κοιτάω, βρίσκω, επιλέγω και αγοράζω όλα τα καλλυντικά που θέλω", δήλωσε η  Μαρία Χ, διευθύντρια εταιρείας στη Λευκωσία. 

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα σχεδιάστηκε ώστε να είναι απλή και εύκολη. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ, αρώματα, φροντίδα μαλλιών και σώματος δίνοντας παράλληλα συμβουλές ομορφιάς και μόδας από ενημερωμένους bloggers στην κατηγορία Beauty Diaries. Ο πελάτης μπορεί εύκολα να βρει το προϊόν που αναζητά βάσει των αναγκών του, ή βάσει της μάρκας που τον ενδιαφέρει.  Έξυπνοι μηχανισμοί  μπορούν να κάνουν τις αγορές ακόμα πιο εύκολες, αφού ο επισκέπτης μπορεί να προσδιορίσει και να ‘φιλτράρει’ τις επιλογές του για τα προϊόντα που επιθυμεί. Εάν για παράδειγμα, ψάχνετε για την κατάλληλη ενυδατική προσώπου, σας προσφέρεται η δυνατότητα να προσδιορίσετε καλλυντικά κατάλληλα στην ηλικία και τον τύπο του δέρματός σας, την προτιμώμενη σύσταση προϊόντος, την τιμή, κ.α. ‘έχουμε επενδύσει σημαντικά στην τεχνολογία και στο σχεδιασμό της σελίδας ώστε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για το οποίο μπορούμε να περηφανευόμαστε και να είναι αντάξιο του Beautyline.

Τα σχόλια και ο αριθμός των παραγγελιών που γίνονται καθημερινά, επιβεβαιώνουν τον στόχο μας που είναι να γίνουμε αγαπημένος προορισμός και στο διαδίκτυο’ ανέφερε η κα. Χρυστάλω Αποστολίδου, manager του beautyline.com.cy.

Η εγγραφή στη σελίδα είναι εύκολη και ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά. Οι κάτοχοι των καρτών Beauty Line, μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν την κάρτα τους και κάθε νέα εγγραφή χαρίζει 100 βαθμούς, όπως ισχύει και στα καταστήματα Beauty Line. Μετά την εγγραφή, το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει τις προτιμήσεις του πελάτη, έτσι ώστε οι εισηγήσεις και οι προσφορές να προσαρμόζονται στις προτιμήσεις του πελάτη. 

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται εντός δυο εργάσιμων ημερών σε όλη την Κύπρο.

Χαλαρώστε λοιπόν στην άνεση του σπιτιού σας και αφήστε το beautyLine.com.cy να σας ταξιδέψει μέσα από μια ιστοσελίδα που φτιάχτηκε για να σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο ξεχωριστή και όμορφη, κάθε ώρα της ημέρας. Εξερευνήστε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εμπνευστείτε από τα τελευταία beauty trends, ανακαλύψτε τις αποκλειστικές online προσφορές και αφεθείτε στην εμπειρία Beauty Line σε ένα κόσμο γεμάτο ομορφιά!

Tags Beauty Line, beautyline.com.cy, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0785 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4082 s // Total time: 3.4868 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X