Smartsun: Απόλαυσε τον ήλιο με ασφάλεια


Smartsun: Απόλαυσε τον ήλιο με ασφάλεια

Θέλετε μια υγιή και μαυρισμένη επιδερμίδα, χωρίς τον κίνδυνο εγκαυμάτων και ξηροδερμίας;

Ο μετρητής ηλιακής ακτινοβολίας Smartsun σας προειδοποιεί για την υπέρμετρη έκθεση στις ηλιακές ακτίνες UVA και UVB. Το Smartsun μετρά την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, που δέχεται το δέρμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αλλάζοντας χρώμα σας προειδοποιεί για επιπλέον εφαρμογή αντηλιακού ή απομάκρυνση από τον ήλιο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους έχουν ευαίσθητη ή πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα.

Λειτουργεί παντού. Το χρώμα αλλάζει πιο γρήγορα, ανάλογα με τις συνθήκες ηλιοφάνειας. Επίσης, είναι αδιάβροχο, κατάλληλο για χρήση σε θάλασσα και πισίνα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται από την ανατολή έως την δύση του ηλίου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Συνδυάζεται με τη χρήση αντηλιακού, εφαρμόζοντας στο σώμα και στο βραχιολάκι την ίδια στιγμή, ακόμα και σε νέα εφαρμογή αντηλιακού.

Το Smartsun λειτουργεί σε στεγνό αλλά και υγρό περιβάλλον, με ή χωρίς αντηλιακό.

Αν εφαρμόσετε αντηλιακό στην επιδερμίδα σας, πρέπει να επαλείψετε με αντηλιακό και το Smartsun. Αν δεν εφαρμόσετε αντηλιακό, δεν πρέπει να εφαρμόσετε ούτε στο Smartsun. Φερθείτε στο Smartsun όπως και στο δέρμα σας!

Απολαύστε μια μέρα στην παραλία, κάτω από τον λαμπερό ήλιο! Είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας, καθώς η ελεγχόμενη έκθεση στον ήλιο βοηθά τον οργανισμό μας να εκκρίνει πολλές απαραίτητες βιταμίνες, πολύ σημαντικές για την υγεία μας.

Το Smartsun σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την προστασία από αντηλιακό!

Είναι σχεδιασμένο να προειδοποιεί για την μείωση της έκθεσης στον ήλιο. Είναι Σουηδικής προέλευσης και όλα του τα προϊόντα κατασκευάζονται και πιστοποιούνται στην Σουηδία.

Κύριος στόχος του είναι η έγκαιρη πρόληψη και προστασία του καταναλωτή από την επιβλαβή έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Οι άνθρωποι της ομάδας κατασκευής του Smartsun, γνωρίζουν πολύ καλά την δυσκολία υπολογισμού του επιπέδου έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία και τα δυσάρεστα αποτελέσματα που επιφέρει. Έτσι, η ιδέα κατασκευής του, προέκυψε καθαρά από την οπτική γωνία του χρήστη για τον χρήστη.

Πότε είναι σωστό να χρησιμοποιούμε το Smartsun

  • Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στη θάλασσα, η αντανάκλαση του ήλιου στο νερό αυξάνει την έκθεση και τους κινδύνους για εγκαύματα.
  • Είναι εύκολο να ξεχαστείτε στην παραλία και να καείτε από τον ήλιο.
  • Σε περίπτωση ήδη υπάρχοντος εγκαύματος από τον ήλιο, η προστασία της επιδερμίδας είναι ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη.
  • Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού των παιδιών, πολλές φορές ξεχνάμε την συχνή εφαρμογή αντηλιακού και την απομάκρυνση από τον ήλιο.
  • Τις πρώτες ανοιξιάτικες μέρες, μετά από ένα μακρύ χειμώνα, η επιδερμίδα είναι ακόμα πιο ευαίσθητη.
  • Όσο πιο δραστήριοι και πολυάσχολοι είστε, τόσο πιο δύσκολο είναι να σκέφτεστε συνεχώς την προστασία σας από τον ήλιο και πότε χρειάζεται να επαναλάβετε την
  • εφαρμογή αντηλιακής κρέμας.
  • Το περικάρπιο Smartsun σας επιτρέπει να απολαύσετε ξέγνοιαστοι τις δραστηριότητές σας, φροντίζοντας να σας ειδοποιεί εκείνο όταν χρειάζεται να αποφύγετε τον ήλιο, τόσο μέσα όσο και έξω απ’ το νερό, αλλά και σε κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα.
  • Το μεγάλο υψόμετρο “κρύβει” την ένταση του ήλιου, κάνοντας τον κίνδυνο εγκαύματος πολύ υψηλό.
  • Η ηλιακή ακτινοβολία διαπερνά τα σύννεφα ακόμα και όταν ο καιρός είναι νεφελώδης.

Tags smartsun, ηλιος, δερμα, καλοκαιρι, ηλιοθεραπεια, αντηλιακο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4816 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5782 s // Total time: 4.0598 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X