9 πράγματα που μπορείτε να κάνετε το πρωινό πριν από το γάμο σας


9 πράγματα που μπορείτε να κάνετε το πρωινό πριν από το γάμο σας

Νομίζατε ότι έχετε τελειώσει με τα δύσκολα όσον αφορά την οργάνωση του γάμου σας; Ίσως. 

Yπάρχουν όμως κάποια πραγματάκια ακόμη που οι διοργανωτές γάμου συμβουλεύουν να προσέξετε, ώστε αυτή η τόσο σημαντική μέρα να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη. Δείτε παρακάτω 9 απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε πριν από το γάμο σας.

1.  Αντικαταστήστε τα ψηλοτάκουνά σας με ίσια παπούτσια: Το πιο πιθανό είναι να φοράτε τακούνια σχεδόν όλη την ημέρα, έτσι λοιπόν φροντίστε να απολαύσετε τις στιγμές που σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε τα πόδια σας. Ίσια παπούτσια και μια όμορφη νυφική ρόμπα θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.

2.  Βάλτε το κινητό σας να φορτίζει: Όλη την ημέρα θα λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα από οικογένεια και φίλους, οπότε θα είναι πρόβλημα να ξεμείνετε από μπαταρία.

3.  Μην παραλείψετε σε καμία περίπτωση το πρωινό σας ή το μεσημεριανό σας γεύμα: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά, με ένα υγιεινό και ελαφρύ πρωινό και φροντίστε να αναθέσετε σε κάποιον να σας φέρει φαγητό καθώς το πιο πιθανό είναι να πρέπει να φάτε την ώρα που ετοιμάζεστε.

4.  Βρείτε λίγο χρόνο για τους γονείς σας: Μην ξεχνάτε πως είναι και για εκείνους μια σπουδαία μέρα!

5.  Ορίστε κάποιον υπεύθυνο για την καθαριότητα και την τάξη: Αναθέστε σε κάποιον να βάλει σε τάξη το δωμάτιο πριν φτάσει ο φωτογράφος. Καλό θα είναι να μην υπάρχουν στο φόντο των φωτογραφιών σας τα περισσεύματα από το μεσημεριανό γεύμα και οι σακούλες από το καθαριστήριο.

6.  Φτιάξτε μια λίστα με τη μουσική που σας αρέσει: Τίποτα δεν φτιάχνει ατμόσφαιρα καλύτερα απ’ ότι η μουσική που προτιμάτε. Τι πιο ωραίο και χαλαρωτικό από το να ακούτε την αγαπημένη σας μπαλάντα καθώς θα ετοιμάζεστε!

7.  Γράψτε ένα ερωτικό γράμμα στον αρραβωνιαστικό σας: Γράψτε ένα όμορφο γλυκό σημείωμα στον άνθρωπο με τον οποίο ετοιμάζεστε να μοιραστείτε την υπόλοιπη ζωή σας. Θα είναι διασκεδαστικό να το ξαναδιαβάσετε κάποια στιγμή σε μία από τις επετείους σας και να επανέρχονται τα συναισθήματα της ημέρας του γάμου σας.

8.  Οργανώστε ένα μικρό νεσεσέρ: Ζητήστε από την μακιγιέρ σας να σας προμηθεύσει αν μπορεί με μικροσυσκευασίες από τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ σας έτσι ώστε να το φρεσκάρετε αν χρειαστεί. Βεβαιωθείτε μόνο ότι θα χωράνε στο τσαντάκι σας.

9.  Πιείτε νερό. Άφθονο νερό: Ξεκινήστε να πίνετε νερό από νωρίς. Όχι, δεν πρόκειται να πρηστείτε. Είναι καλύτερα να πιείτε νωρίς παρά αργότερα. Απαιτούνται δεξιότητες κασκαντέρ για να καταφέρετε να πάτε στην τουαλέτα με το νυφικό σας.

Tags Γαμος, οργανωση, 9 πράγματα πριν το γάμο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0533 s // Total time: 0.0536 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X