Θέλετε να βγείτε σαν μοντέλο στις φωτογραφίες; Τώρα μπορείτε!


Θέλετε να βγείτε σαν μοντέλο στις φωτογραφίες; Τώρα μπορείτε!

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να βγαίνει στις φωτογραφίες σαν ένα μοντέλο; Τώρα βρήκατε τον τρόπο με τα πιο απλά μυστικά 

Αφαιρέστε κιλά
Η σωστή στάση σώματος μπορεί να κρύψει μέχρι και 5 κιλά. Υπάρχουν πολλές πόζες που μπορείτε να παίρνετε αλλά μια από τις πιο σίγουρες είναι η πλαϊνή. Ρίξτε το βάρος στο πίσω πόδι, ισιώστε τους ώμους και λυγίστε ελαφρώς το μπροστινό πόδι.

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας
Τα μαλλιά δείχνουν πολύ πιο ωραία στις φωτογραφίες όταν έχουν όγκο. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια αυθόρμητη φωτογραφία ταρακουνήστε λίγο τα μαλλιά σας στις ρίζες και αμέσως θα αποκτήσουν λίγο περισσότερο όγκο.

Μην καμπουριάζετε
Δεν υπάρχει φωτογραφία στην οποία θα δείχνετε ωραίοι αν καμπουριάζετε. Ισιώστε τον κορμό σας χωρίς όμως να είστε πολύ στημένοι. Το στημένο επίσης δεν δείχνει ωραίο.

Επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα 
Τα ρούχα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να βγει ωραία μια φωτογραφία. Οι μεσάτες μπλούζες βοηθάνε πολύ αλλά και τα σκουρόχρωμα ρούχα επίσης. Αν δεν περιμένατε να σας βγάλουν φωτογραφίες και δεν φοράτε τα κατάλληλα ρούχα, τότε φροντίστε να βάλετε τουλάχιστον το ένα χέρι στη μέση για να την αναδείξετε και πάρτε μια πλαϊνή πόζα που πάντα δείχνει πιο ωραία.

Κρύψτε το διπλοσάγονο 
Ακόμα και οι λεπτοί άνθρωποι αν σκύψουν πολύ το κεφάλι τους θα εμφανίσουν ένα ελαφρύ διπλοσάγονο. Ισιώστε το βλέμμα σας χωρίς όμως να πάτε το κεφάλι προς τα πάνω γιατί τότε όλοι θα καταλάβουν τι προσπαθείτε να κρύψετε. Απλά κοιτάξτε ευθεία.

Τραβήξτε τους ώμους προς τα πίσω
Μια από τις πιο πετυχημένες και ασφαλείς πόζες των περισσότερων επωνύμων στο κόκκινο χαλί είναι αυτή που βάζουν τους ώμους ελαφρώς προς τα πίσω και το ένα χέρι στη μέση. Έτσι τονίζεται καλύτερα το στήθος και δείχνετε ψηλότεροι.

Μην πιέζεστε
Η καταπιεσμένη φωτογραφία είναι ό,τι χειρότερο και όταν ένας άνθρωπος δε θέλει να βγει φωτογραφία συνήθως αυτό φαίνεται περίτρανα στο πρόσωπό του. Επιτέλους χαλαρώστε. Πρόκειται απλά για μια φωτογραφία και τίποτα παραπάνω. Μην προσπαθείτε να χαμογελάσετε βεβιασμένα. Ένα έξυπνο τρικ είναι να βάλετε την άκρη της γλώσσας σας πίσω από τα πάνω δόντια και να χαμογελάσετε ελαφρώς. Το χαμόγελό σας με αυτόν τον τρόπο θα είναι πολύ πιο φυσικό.

Κατάλληλη ώρα για φωτογραφίες
Η πιο κατάλληλη ώρα για φωτογραφίες είναι λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Οι χειρότερες ώρες είναι το καταμεσήμερο και το βράδυ. Το μεσημέρι ο ήλιος δημιουργεί ένα σωρό σκιές που σας μεγαλώνουν και προσθέτουν σακούλες κάτω από τα μάτια σας. Το βράδυ αν δεν υπάρχει καλό φλας η φωτογραφία θα φαίνεται σκοτεινή ενώ αν το φλας είναι πολύ δυνατό μπορεί να φαίνεστε πολύ φωτεινοί.

Φορέστε το κατάλληλο μακιγιάζ
Το σωστό μακιγιάζ παίζει πάντα σπουδαία σημασία σε μια ωραία φωτογραφία. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε πάντα επαγγελματικό μακιγιάζ μην τυχόν σας βγάλει κανείς φωτογραφία. Αν όμως πάτε κάπου που υποπτεύεστε ότι θα σας τραβήξουν φωτογραφίες τότε φροντίστε να φορέσετε ματ μέικ απ και σε έναν τόνο πιο σκούρο από το κανονικό σας. Βάλτε κραγιόν σε πιο σκούρες αποχρώσεις και αρκετό κονσίλερ.

Κάντε εξάσκηση μπροστά σε καθρέφτη
Αν δεν ξέρετε ποιες πόζες σας ταιριάζουν ξεκινήστε την εξάσκηση στον καθρέφτη. Όταν βρείτε την πόζα που σας αρέσει τότε δοκιμάστε την αρκετές φορές μέχρι να την τελειοποιήσετε.

Tags φωτογραφιες, μοντελο, φίλτρα, Ομορφια, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9497 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3840 s // Total time: 2.3337 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X