Η τραγωδία που λύγισε την Βίκυ Χατζηβασιλείου


Η τραγωδία που λύγισε την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ξέσπασε σε λυγμούς η παρουσιάστρια

Έχει διανύσει "χιλιόμετρα" στην ελληνική τηλεόραση με πολύ μεγάλη επιτυχία και δεν θεωρείται άδικα μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες. Η εκπομπή της έχει γράψει τη δική της ιστορία και δεν είναι τυχαίο ότι τα... πακέτα της έχουν αγγίξει τις καρδιές των τηλεθεατών. Η ίδια προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη με τις συγκλονιστικές ιστορίες που έχει να αντιμετωπίσει. Πολλές φορές τα καταφέρνει, άλλες όχι.

Υπήρχε όμως μια ιστορία που η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα. Μια γυναίκα που έσπασε σε χίλια κομμάτια την καρδιά της παρουσιάστριας, η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. "Αυτή η περίπτωση με τσάκισε ψυχολογικά", θα παραδεχθεί η Χατζηβασιλείου, που ως μάνα κι εκείνη, δεν μπορούσε να πιστέψει τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε μια μητέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε έρθει σε ρήξη με το σύζυγό της και το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Μια μέρα, ο πατέρας είπε στη γυναίκα του ότι θα έπαιρνε τα δύο αγόρια, τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, για να πάνε ένα ταξίδι την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ανυποψίαστη η μητέρα, δεν έφερε την παραμικρή αντίδραση, έφτιαξε τα πράγματά τους, αλλά από τη μέρα που έφυγαν δεν τα ξαναείδε ποτέ. Κι αυτό γιατί ο πατέρας τους τα πήγε στην Αυστραλία. Τελικά, έπειτα από είκοσι ολόκληρα χρόνια, εντοπίστηκαν τα ίχνη των παιδιών με τη βοήθεια της εκπομπής. Μόνο ένα παιδί, όμως, δέχθηκε να έρθει στην Ελλάδα για να συναντήσει τη μητέρα του. Σύμφωνα με τη Χατζηβασιλείου, ο άλλος γιος δεν δέχθηκε καν να έρθει.

Οι στιγμές που ακολούθησαν, με τη μάνα να αντικρίζει το παιδί της έπειτα από τόσο καιρό είναι πολύ δύσκολο να περιγραφούν με λόγια. Η Βίκυ δεν άντεξε και λύγισε. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Εκείνη η στιγμή την τσάκισε. "Δεν μπορείτε να φανταστείτε το δράμα αυτής της μάνας όταν είδε το γιο της. Αρχαία ελληνική τραγωδία. Δεν υπάρχει αυτό που ζήσαμε", ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Yes και την Εύα Νικολάου.

Tags βικυ χατζηβασιλειου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0499 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6243 s // Total time: 2.6742 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X