Narciso Rodriguez & Elie Saab


Narciso Rodriguez & Elie Saab

Μια συμμαχία δημιουργικότητας και κομψότητας στο Beauty Line Κολωνακίου στη Λεμεσό

Ο Narciso Rodriguez ένας τολμηρός και απαιτητικός σχεδιαστής που διοχετεύει όλο το πάθος του για δημιουργία στις γυναίκες, μοναδικό του στόχο έχει να τονίσει την ομορφιά τους και να εξωτερικεύσει την εσωτερική τους γοητεία ώστε κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική, εκθαμβωτική, θηλυκή και αλησμόνητη. Δημιουργώντας ένα θρύλο μέρα με τη μέρα…

Ο Elie Saab ένας μάγος, δεν φτιάχνει απλά εκθαμβωτικά φορέματα, αλλά κάνει και τα όνειρα των γυναικών πραγματικότητα. Δίνει ζωή στο όνειρο της παιδικής ηλικίας κάθε γυναίκας να μεταμορφωθεί σε πριγκίπισσα, είτε είναι νύφη την ημέρα του γάμου της, είτε πριγκίπισσα που θα παραβρεθεί σε ένα γκαλά, είτε διασημότητα στο κόκκινο χαλί. Τώρα προσθέτει μαγεία στη ζωή τους και την αίσθηση απόλυτης θηλυκότητας με το Elie Saab Le Parfum.

Από 20 Ιουλίου μέχρι και 1η Αυγούστου, οι Narciso Rodriguez & Elie Saab "ντύνουν" το κατάστημα Beauty Line Κολωνακίου σε μια συμμαχία δημιουργικότητας και κομψότητας!

Στις 25 Ιουλίου & 1η Αυγούστου από τις 11:00 – 18:00 σας περιμένουμε να χαράξουμε τα αρχικά σας στο μπουκάλι του αγαπημένου σας αρώματος, κάνοντάς το ακόμη πιο προσωπικό! Ελάτε να γνωρίσουμε από κοντά το θαυμαστό κόσμο, την ιστορία και τη φιλοσοφία που κρύβονται πίσω από την επιτυχία των δύο οίκων!

Tags Narciso Rodriguez, elie saab, Ομορφια, αρωμα, beauty, Beauty Line, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2810 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2372 s // Total time: 2.5182 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X