Η συνεργασία του Europa Donna Κύπρου με το Hard Rock Café


Η συνεργασία του Europa Donna Κύπρου με το Hard Rock Café

Η διεθνής αλυσίδα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Το Hard Rock Café Nicosia ολοκληρώνοντας το πρώτο PINKTOBER του στην Κύπρο, παρέδωσε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, στην Πρόεδρο της Europa Donna Κύπρου κα Στέλλα Κυριακίδου, το ποσό των €4788, το οποίο συγκεντρώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου που ήταν αφιερωμένος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η εκστρατεία PINKTOBER αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία των Hard Rock Café που στόχο έχει τη συγκέντρωση χρημάτων σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιούνται, για στήριξη των προσπαθειών σωστής πληροφόρησης, ευαισθητοποίησης, στήριξης και αποκατάστασης γυναικών που πάσχουν από την ασθένεια και των οικογενειών τους.

Στην Κύπρο, η εκστρατεία υλοποιήθηκε για τη στήριξη των προσπαθειών της Europa Donna Κύπρου και η συγκέντρωση των χρημάτων έγινε μέσω εισφορών από τους φίλους του Hard Rock Café Nicosia συμβάλλοντας στον αγώνα είτε μέσω της παρουσίας τους στις δύο ροκ μουσικές βραδιές που διοργανώθηκαν με τα συγκροτήματα MINUS 1 και PLEYMORE, είτε μέσω της αγοράς των ειδικά σχεδιασμένων αναμνηστικών Hard Rock Café t-shirt με τη ροζ κορδέλα, σύμβολο αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού ή και αποκτώντας το ειδικά σχεδιασμένο, PIN, PINKTOBER!

Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέσω του πρώτου PINKTOBER στην Κύπρο, θα διατεθεί για τη στήριξη του προγράμματος της Europa Donna Κύπρου «Επιστήθιες Φίλες», ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού να έχουν δωρεάν την εξωτερική πρόσθεση σιλικόνης, τον ειδικό στηθόδεσμο, οικονομικές και άλλες βοήθειες.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου κ. Στέλλα Κυριακίδου ανέφερε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν παγκόσμιοι οργανισμοί νοιάζονται και βοηθούν έμπρακτα στην περαιτέρω γνωστοποίηση μιας τόσο σοβαρής ασθένειας όπως είναι ο καρκίνος του μαστού. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω το Hard Rock Café Nicosia, για αυτή του την πρωτοβουλία και στήριξή που μας παρέχει μέσω αυτής της σημαντικής εισφοράς και να διαβεβαιώσω ότι αυτή θα φθάσει στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και τις οικογένειές τους».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του Hard Rock Cafe Nicosia κ. Στέφανος Μενελάου είπε: «Φέτος είναι η 13η χρονιά που το Hard Rock Cafe διοργανώνει αυτόν το θεσμό παγκοσμίως και πρώτη φορά στην Κύπρο. Ελπίζουμε το PINKTOBER να αγκαλιαστεί από τους Κύπριους ως θεσμός όπως είναι αποδεκτό σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να συγχαρώ την κα Κυριακίδου και τη Europa Donna Κύπρου για το σημαντικό έργο που επιτελούν και ευελπιστούμε σε μια πολύχρονη συνεργασία μαζί τους».

Tags europa donna, hard rock cafe, in house


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4462 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2261 s // Total time: 2.6723 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X