9+1 στάσεις για φαγητό στο "χέρι"


9+1 στάσεις για φαγητό στο "χέρι"

Πού θα φας το καλύτερο street food στην ελ. Αμμόχωστο! 

To Street food είναι τάση και αυτή η νέα τάση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την αγαπημένη μας επαρχία, την ελ. Αμμόχωστο, η οποία μας σερβίρει από λαχταριστά σουβλάκια μέχρι κρέπες και πολλές άλλες νοστιμιές στο… πόδι! Εξάλλου, μετά την παραλία, μετά τη βόλτα στον πεζόδρομο ή ακόμα και μετά την μπαρότσαρκα, μια λιγούρα θα σε πιάσει, να μην ξέρεις πού θα πας;

Derlicious
Τι θέλεις να φας; Καλαμάκι; Μήπως σουβλάκι σε κυπριακή πίτα; Έχει και club sandwich α λα ελληνικά, μόνο μη με ρωτήσεις τι είναι αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι νόστιμο, γιατί πολύ απλά φτιάχνεται στο Derlicious. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις κρεατοπιατέλες τους ή ακόμα και το μενού a la carte. Όσο για τα παιδιά έχουν το δικό τους το μενού.
Λεωφόρος Πρωταρά, Δ-Κ 09.00-23.00.

Ακρόπολις
Έχει απ’ όλα, και σου τα σερβίρει γρήγορα, νόστιμα και σε πολύ λογικές τιμές. Γύρος σε διάφορες εκδοχές και κρεατολιχουδιές όπως δεν τις έφαγες πουθενά αλλού. Τσέκαρέ το αν είσαι κομματάκι βιαστικός. (23828999) Αγίου Γεωργίου 3, Παραλίμνι. Δ-Κ 09.00-24.00. Περισσότερα στο Time Out Cyprus.
 

Tags food news, νεα&προτάσεις, φαγητό στο χέρι, Street food


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4208 s (230 Queries.) // Parse time: 1.7367 s // Total time: 4.1576 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X