Δανάη Χρίστου: Η συμβουλή του Κραουνάκη μετά τον χωρισμό της


Δανάη Χρίστου: Η συμβουλή του Κραουνάκη μετά τον χωρισμό της

Διαβάστε αναλυτικά

Η Δανάη Χρίστου, πριν από μερικές εβδομάδες αποκάλυψε πως έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 7 μηνών, Σμαράγδα.

Η ηθοποιός, προφυλάσσει την προσωπική της ζωή, χωρίς να επιδιώκει την υπερπροβολή της, ωστόσο, δεν κρύβεται και έχει συνηθίσει τα media σε μία ειλικρινή στάση όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Δανάη, βρέθηκε στη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη, με τον οποίο έχουν φιλικές σχέσεις, το βράδυ της Πέμπτης, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ η λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία ήταν όλο νόημα για την φάση που βρίσκεται η ηθοποιός μετά το χωρισμό.

“Απόψε μου είπες πως δεν υπάρχουν δύσκολα για μένα.... μου το ξανάπες κάτι χρόνια πριν... Και είχες δίκαιο ! Αυτό κρατάω ... και την αγάπη μου για σένα που κάθε φορά μεγαλώνει ... και γίνεται θηρίο !! Σε ευχαριστώ και για τα συναισθήματα που μου ‘βγαλες αβίαστα ! Για αυτό που έζησα ξανά βλέποντας σε, σε μια σκηνή που μόνο εσύ ξέρεις να σαρώνεις ! Love you baby”, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Tags δανάη χρίστου, Ηθοποιός, σταματης κραουνακης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0008 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7214 s // Total time: 2.7222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X