Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort – Για "αποδράσεις" σε ένα μαγευτικό τοπίο


Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort – Για "αποδράσεις" σε ένα μαγευτικό τοπίο

Διαβάστε αναλυτικά

Το ξενοδοχείο spa έχει επεκταθεί και ανακαινιστεί με φυσική πέτρα και ξύλο διατηρώντας το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ της Κύπρου. Έχει κτιστεί μέσα σε ένα περιβάλλον εσπεριδοειδών  και άλλων καρποφόρων δέντρων, πολλά από τα οποία τα είχε φυτέψει ο κύριος Ζήνων Χρύσανθου, ο άνθρωπος που οραματίστηκε αυτό που θα μπορούσαν να γίνουν οι Άγιοι Ανάργυροι.

Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort

Η περιοχή σφύζει από φυτά και την νύκτα ,η σιωπή της περιοχής διακόπτεται  μόνο τα αηδόνια, ίσως κάποια κουκουβάγια ή μια συναυλία βατράχων. Καλώς ήλθατε σε ένα όνειρο που ξεδιπλώθηκε το 1983. Σας καλούμε να φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σε μια εικόνα που σας φέρνει χαλάρωση, υγεία και πολυτέλεια. Την άνοιξη του 2009 το Άγιοι Ανάργυροι Spa Resort άνοιξαν τις πόρτες τους και παρουσίασαν στον κόσμο μια αξεπέραστη ομορφιά.

Σε μια καταπράσινη κοιλάδα, το θέρετρο προσφέρει μια μοναδική απόδραση, έναν χώρο πλήρους ηρεμίας και την δυνατότητα να απολαύσει κανείς τα ιαματικά λουτρά. Αυτό το ξενοδοχείο-μπουτίκ μπορεί να φιλοξενήσει 150 άτομα, έχει ειδικές εγκαταστάσεις spa στο χώρο, μια μεγάλη πισίνα και εγκαταστάσεις συνεδριάσεων για 50 άτομα.

Σπα

Οι Άγιοι Ανάργυροι έχουν κάτι το μοναδικό. Από τους λόφους της Κύπρου μια πηγή μεταλλικού νερού φέρνει τα ιαματικά νερά της, γνωστά εδώ και γενιές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Η εξαιρετική ροή έχει διοχετευτεί στο νέο αυτό spa όπου συνδυάζεται για πολλές θεραπείες οι οποίες έχουν αναπτυχθεί περισσότερο με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης. Τα νερά είναι ευεργετικά τόσο για τις αρθρώσεις όσο και για τους μυϊκούς πόνους όπως και για μερικά προβλήματα κυκλοφορίας.

Στην διάθεση σας υπάρχουν πάντα εξειδικευμένα άτομα έτοιμα να σας συμβουλεύσουν για την καταλληλότερη θεραπεία.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 26814003. Για κρατήσεις υπάρχει online δυνατότητα εδώ.

Tags ayii anargyri, Ξενοδοχείο, Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort, παφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4104 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2617 s // Total time: 2.6721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X