Sisley Phyto-Eye Twist


Sisley Phyto-Eye Twist

Τα XL αδιάβροχα μολύβια για τα μάτια

Μετά την επιτυχία του Phyto-Lip Twist, το πρώτο jumbo twist eye pencil της Sisley είναι εδώ. Η νέα συλλογή των Phyto- Eye Twist περιλαμβάνει μια σειρά από XL αδιάβροχα μολύβια για τα μάτια, με βαθιά, μαγνητικά χρώματα, που κάνουν το περίγραμμα των ματιών, μεταμορφώνουν και κοσμούν τα μάτια με ένα και μοναδικό πέρασμα.

Το γραφικό και κομψό μοτίβο της ζέβρας αποκαλύπτει μια σειρά από καθαρά και έντονα χρώματα για μια εξαιρετικά πολύχρωμη εμφάνιση. Η γρήγορη και εθιστικό διαδρομή του Phyto-Lip Twist κοσμεί πλέον και τα μάτια με ένα νέο σε μέγεθος μολύβι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύει την ένταση των ματιών.

Αυτή η ιδανική μορφή μολυβιού με τη Jumbo άκρη του, δεν είναι ούτε πολύ παχύ, ούτε πολύ λεπτό, αποτελεί το ιδανικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σκιά ματιών, και σαν μολύβι ή eyeliner.

Η μακράς διαρκείας αδιάβροχη σύνθεσή του φωτίζει τα μάτια με 8 ζωντανές, μαγευτικές αποχρώσεις. Μπορείτε να το φορέσετε από μόνο του ή σε συνδυασμό, όλες οι αποχρώσεις μπορούν να συμπληρώνουν η μια την άλλη, σε μια ζωντανή συμφωνία που κάνει το βλέμμα λαμπερό και φίνο. 

Η φόρμουλα των Phyto- Eye Twist περιέχει ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών περιποίησης της επιδερμίδας (πράσινο τσάι, καμέλια και λευκό κρίνο), ιδανικό ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα των βλεφάρων.
.
 

Tags SISLEY PHYTO- EYE TWIST, Ομορφια, μολύβι ματιών, beauty, EYE PENCIL, make-up, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0165 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5492 s // Total time: 2.5656 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X