Sisley, Phyto 4 Ombres


Sisley, Phyto 4 Ombres

Παραλλαγές σε ένα θέμα!

Η αινιγματική σκακιέρα της Sisley αποκαλύπτει δυο νέες παλέτες με μεταξένιες σκιές σε συνδυασμούς ζωντανών χρωμάτων και με μια υφή επόμενης γενιάς.

Κάθε μια από τις δυο παλέτες αποτελείται από τέσσερις συνδυασμένες αποχρώσεις, βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής, που συνδυάζουν χρώματα και φως σε μια αέρινη υφή. Ένα πραγματικό αντικείμενο του πόθου, η μαυροάσπρη παλέτα περιέχει τέσσερις σκιές, που σχηματίζουν ένα S, την υπογραφή της Sisley.

Αυτές οι νέες σκιές, με υφή ανάλαφρη σαν το φτερό, προσφέρουν μια ποικιλία από χρώματα: ακτινοβόλο ματ, μεταλλικό, ή σατινέ φινίρισμα, χάρη στα διάφορα στρώματα από mother-of-pearl και δίνουν έμπνευση στη δημιουργικότητά σας. Στη φόρμουλά τους κρύβεται και ένα μπουκέτο από πράσινο τσάι, καμέλια και λευκό κρίνο, ένας απαλός και μαλακτικός συνδυασμός δραστικών συστατικών της Sisley skincare. Έτσι, η ανεπαίσθητη υφή τους αφήνει τα βλέφαρα απαλά, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

Οι παλέτες Sisley Phyto 4 Ombres κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικές αρμονίες: Η παλέτα Dream είναι μια αρμονία φυσικών τόνων για φωτεινό, φυσικό make-up που ζεσταίνει το βλέμμα. Η παλέτα Mystery είναι μια αρμονία σε σκούρους τόνους, ιδανική για smoky make-up που κάνει το βλέμμα έντονο και υπνωτικό.


 

Tags SISLEY PHYTO 4 OMBRES, sisley, PHYTO 4 OMBRES, Ομορφια, Μακιγιαζ, beauty, make-up, EYESHOWS, σκιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7695 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2627 s // Total time: 3.0322 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X