Αγωνία για την υγεία της Εριέττας Κούρκουλου


Αγωνία για την υγεία της Εριέττας Κούρκουλου

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας και η μεταφορά με ελικόπτερο

Λαχτάρησε η οικογένεια Λάτση στην Πάτμο όταν η Εριέττα Κούρκουλου άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους την παραμονή των γενεθλίων της και ενώ προετοίμαζε ένα λαμπερό πάρτι.

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, υπέστη ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης που είχε αποτέλεσμα να πάθει περιτονίτιδα. Έζησαν στιγμές αγωνίας στις 6 Αυγούστου, ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Σε ανύποπτο χρόνο σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, διπλώθηκε στα δυο η κοπέλα από τους αφόρητους πόνους στην κοιλιά, που έμοιαζαν με μαχαιριές. Η Εριέττα μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη της σκωληκοειδούς απόφυσης και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Χωρίς να χάσει χρόνο η Μαριάννα Λάτση ειδοποίησε ελικόπτερο για να παραλάβει την 22χρονη από το Κέντρο Υγείας και να τη μεταφέρει στην Αθήνα. Ακόμη ζήτησε να "σηκωθεί" και δεύτερο ελικόπτερο με προορισμό την Κάρπαθο προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει στην Αθήνα τον διακεκριμένο γιατρό και διευθυντή Γενικής Ρομποτικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών δρα Κωνσταντίνο Μ. Κωνσταντινίδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου νοσηλεύτηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μόνο για ένα 24ωρο, καθώς ανήμερα την ημέρα των γενεθλίων της, το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου, οι γιατροί της επέτρεψαν να αποχωρήσει.

Tags showbiz κύπρος, gossip, εριέττα κούρκουλου, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6991 s (250 Queries.) // Parse time: 1.0366 s // Total time: 3.7357 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X