8 πράγματα για να φορέσεις ένα νούμερο μικρότερο


8 πράγματα για να φορέσεις ένα νούμερο μικρότερο

Εύκολα και γρήγορα...

1. Κόψε το αλκοόλ
Περιττές θερμίδες που δεν τις ευχαριστιέσαι! Ένα κοκτέιλ έχει μέχρι και 700 θερμίδες, όσο δύο μπριζόλες δηλαδή, και σου προσφέρει πολλά γραμμάρια λίπους. Εάν θέλεις γρήγορα να χάσεις κιλά, κόψε το αλκοόλ -έστω και αυτά τα δύο ποτά που πίνεις το Σαββατοκύριακο- και θα δεις διαφορά. Εάν θέλεις οπωσδήποτε να πιεις ποτό, πάρε μια μπύρα. Δες εδώ 10 λόγους που πεινάς συνέχεια και δεν μπορείς να αδυνατίσεις!

2. Κόψε ζάχαρη
Η δεύτερη συμβουλή -μαζί με την τρίτη που ακολουθεί- μου χάρισαν μείον τέσσερα κιλά σε πέντε μέρες. Το πρώτο σκέλος της, το να κόψεις τη ζάχαρη δηλαδή, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και βοηθά «να στεγνώσεις». Φυσικά, εκτός από τη ζάχαρη στον καφέ και τα γλυκά, υπάρχει και η «κρυφή» ζάχαρη σε πολλά τρόφιμα. Πριν φας κάτι λοιπόν, βλέπε σε κάθε προϊόν λοιπόν πόση ζάχαρη περιέχει. Δες εδώ τις τροφές που καίνε το λίπος.

3. Περιόρισε αλάτι
Η τρίτη συμβουλή είναι το δεύτερο σκέλος της δίαιτας που περιέγραψα παραπάνω. Όπως ξέρεις, το  αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών, «πρήζει» και δεν κάνει καλό. Εάν καταφέρεις να το περιορίσεις, θα δεις το σώμα σου να «στεγνώνει» και να αδυνατίζεις. Φυσικά, όπως και στην περίπτωση της ζάχαρης, υπάρχει «κρυφό» αλάτι σχεδόν σε όλα τα προϊόντα. Δες εδώ 5 κακές διατροφικές συνήθειες που αποκτάμε γύρω στα 20.

4. Κόψε τα τρόφιμα με πολλά συντηρητικά
Ένα dressing, μια σάλτσα, ένα ντόνατ και πολλά πολλά ακόμα τρόφιμα, περιέχουν φουλ συντηρητικά, που εκτός από πολλές θερμίδες, κάνουν και πολύ κακό στην υγεία σου. Προσπάθησε να τρως όσο το δυνατόν περισσότερο αγνά προϊόντα, δηλαδή φρέσκα. Για να καταφέρεις να το διαπιστώσεις, αρκεί να σκεφτείς πόσο διαρκεί ένα τρόφιμο μέσα στο ψυγείο σου. Εάν αντέχει... έξι μήνες, τότε περιέχει πολλά συντηρητικά. Δες εδώ 12 γρήγορους και αποτελεσματικούς τρόπους για να χάσεις κιλά.

5. Πίνε πολύ νερό
Το είπαμε, το λέμε και θα το ξαναλέμε μέχρι να το καταλάβεις! Το νερό σε βοηθά να αδυνατίσεις, κάνει καλό στο δέρμα σου και σε διατηρεί υγιή. Επίσης, σε βοηθά, αθροιστικά με τις υπόλοιπες συμβουλές, να πέσεις ένα νούμερο σε χρόνο μηδέν! Δες εδώ πως θα γλιτώσεις 100 θερμίδες από 15 τροφές.

6. Αύξησε τα λαχανικά στο διατροφολόγιό σου
Μαρούλι, σπανάκι, μπρόκολο, κουνουπίδι και ακόμα τροφές που έχουν σχεδόν μηδενικές θερμίδες-δες εδώ ποιες- θα σου δώσουν ενέργεια, θα σε χορτάσουν και θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά. Δες εδώ επτά λόγους που μια σαλάτα παχαίνει, χωρίς να το ξέρεις!

7. Γυμνάσου
Όχι εξαντλητικά, αλλά σε λογικούς ρυθμούς, για να πάρει μπρος ο μεταβολισμός σου και να χάνεις το ένα κιλό μετά το άλλο. Προσπάθησε να γυμναστείς το πρωί, που καις περισσότερο. Δες εδώ ποια αθλήματα καίνε το λίπος!

Tags γυμναστικη,ΝΟΥΜΕΡΟ,SIZE,Ρούχα,θερμίδες,αλατι,ζαχαρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0436 s (278 Queries.) // Parse time: 0.5672 s // Total time: 3.6107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X