Έκανε το ταγάρι μόδα


Έκανε το ταγάρι μόδα

Η Αντωνία Κύπαη –Αναστασίου εμπνέεται από το παραδοσιακό κυπριακό ταγάρι και φτιάχνει υπέροχες τσάντες!  

Clutch bags, messenger’s bags και back bags εμπνευσμένες από το παραδοσιακό κυπριακό ταγάρι γίνονται trend και κατακτούν τον κόσμο της μόδας! Η boho διάθεση της εποχής και η αγάπη της για τη χειροτεχνία ενέπνευσε την Αντωνία Κύπαη –Αναστασίου και την κόρη της Δώρα, οι οποίες δημιούργησαν μια υπέροχη σειρά από τσάντες σε διάφορα μεγέθη. Φτιαγμένες από την παραδοσιακή ύφανση και υπέροχα διακοσμημένες με μοναδικές χειροτεχνίες, οι τσάντες τους κλέβουν τα βλέμματα.


Και επειδή η τσάντα είναι θέμα γούστου, η Αντωνία και η Δώρα μπορούν να δημιουργήσουν για σένα την τσάντα την ονείρων σου στα χρώματα και στο ύφος που επιθυμείς.


Θα βρεις τις δημιουργίες τους στο Ενθύμιον. Στο υπέροχο μαγαζάκι που άνοιξαν στην Αγία Νάπα τον περασμένο Ιούλιο. Στο καλόγουστο μαγαζάκι τους θα βρεις ακόμη παλιά έπιπλα, γούρια ζωγραφιστά βότσαλα, διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, ιδιαιτέρα κοσμήματα, και μια μικρή συλλογή από τζιν τα όποια διαμορφώνονται από την Αντωνία και τη Δώρα. Το Εθύμιον είναι ένα μαγαζάκι που βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας και εκεί θα ανακαλύψεις τους πιο ιδιαίτερους θησαυρούς.


INFO: Θα βρεις το Ενθύμιον στο δρόμο προς το Λίμανάκι της Αγίας Νάπας. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 24, Τηλ.: 99304223, 99104321.

Tags ΕΝΘΥΜΙΟΝ, τσαντες, αγια ναπα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4801 s (234 Queries.) // Parse time: 0.7953 s // Total time: 4.2754 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X