Carrefour: 10 χρόνια Δίπλα σε κάθε μαθητή!


Carrefour: 10 χρόνια Δίπλα σε κάθε μαθητή!

Η Carrefour Κύπρου, συνεπής στη δέσμευσή της να παραμένει σταθερά «Δίπλα σε κάθε μαθητή», υλοποιεί και τη νέα σχολική χρονιά 2015 – 2016 το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Προγευματίζωμεν».

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται για 4η συνεχόμενη σχολική χρονιά με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στις επαρχίες Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας, έχοντας ως στόχο να υποστηρίξει συνολικά 2,750 μαθητές και τις οικογένειές τους, που βρίσκονται σε ανάγκη.

Εδώ και 10 χρόνια, η Carrefour Κύπρου αναλαμβάνει δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αποδεικνύοντας στην πράξη την πάγια στρατηγική της να δραστηριοποιείται υπεύθυνα απέναντι στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Παράλληλα, οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου φροντίζουν και φέτος τους μαθητές και τις μαθήτριες, διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη συλλογή σχολικής  ένδυσης και σχολικών ειδών που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Έτσι, τα Carrefour σε όλη την Κύπρο περιμένουν και φέτος γονείς, μαθητές και μαθήτριες προσφέροντάς τους μοναδικές εκπτώσεις 25% σε επώνυμες σχολικές τσάντες, κασετίνες, ρούχα, και ό,τι άλλο χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά!

Επώνυμες τσάντες όπως Benetton, Chupa Chups, Me to you, Lyc Sac, Princess, Planes 2 Spiderman, Frozen,  γραφική ύλη και ένδυση υψηλής ποιότητας ανήκουν στη μεγάλη ποικιλία των ειδών που θα λατρέψουν μαθητές και γονείς, όχι μόνο για το στυλ και την άνεση, αλλά και για τις μοναδικά οικονομικές τιμές. 

10 Χρόνια μοιραζόμαστε, νοιαζόμαστε, εξελισσόμαστε!

Tags carrefour, σχολειο, μαθητες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2543 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3426 s // Total time: 2.5970 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X