Ο οίκος Zilli στη Μαρίνα Λεμεσού


Ο οίκος Zilli στη Μαρίνα Λεμεσού

H νέα fashion άφιξη στην Κύπρο!  

Ένας από τους πιο διάσημους οίκους υψηλής ραπτικής ανδρικών ενδυμάτων ανά τον κόσμο έχει μόλις ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην Κύπρο, αποκλειστικά στη Μαρίνα Λεμεσού. Η νέα μπουτίκ του Zilli, παγκοσμίου φήμης οίκος μόδας εκλεκτών ενδυμάτων και ειδών πολυτελείας, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο υφιστάμενο δίκτυο που αποτελείται από 62 καταστήματα σε 21 διαφορετικές χώρες.

Ο οίκος Zilli ιδρύθηκε το 1965, όταν ο δημιουργός του, Alain Schimel, αγόρασε ένα μικρό ατελιέ κατασκευής δερμάτινων ειδών στη Λυών. Πενήντα χρόνια αργότερα, η δημιουργικότητα, η πείρα και τα εξαίρετα υλικά επινόησαν τις χαρακτηριστικές και εμβληματικές συλλογές του οίκου, που απαρτίζονται από δερμάτινα μπουφάν, παλτά, κουστούμια, πουκάμισα, είδη υπόδησης, πλεκτά και τζιν.

Το κατάστημα Zilli αποτελεί ακόμη μία διεθνή επωνυμία του ομίλου εταιρειών EK Luxury Group. Μαζί με τα διαμάντια Graff, την Halcyon Gallery και τα περσικά χαλιά Shiraz, το Zilli είναι μια νέα προσθήκη στη σειρά καταστημάτων της Μαρίνας Λεμεσού. Τα ρολόγια Audemars Piguet θα είναι το επόμενο κατάστημα του Ομίλου στον ίδιο χώρο.

Η Μαρίνα Λεμεσού, που ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο συναρπαστικούς νέους προορισμούς της Μεσογείου, προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο ζωής «living on the sea». Είναι η πρώτη μαρίνα στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht και συνδυάζει εστιατόρια, καταστήματα, σπα, γυμναστήριο και πολιτιστικό κέντρο με μοναδικές κατοικίες στην καρδιά της πόλης. Διατίθενται επίσης πολυτελή διαμερίσματα έτοιμα προς κατοίκηση, ενώ οι πρώτες επαύλεις με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία μόλις παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

ΙΝFO: 25051355, www.zilli.com, 25020020,  www.limassolmarina.com   

 

Tags οίκος Zilli, μαρινα λεμεσου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8388 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5353 s // Total time: 2.3741 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X