Neymar Jr: Με ποια γνωστή εταιρεία συνεργάζεται πλέον ο άσσος της μπάλας;


Neymar Jr: Με ποια γνωστή εταιρεία συνεργάζεται πλέον ο άσσος της μπάλας;

Το αστέρι της FC Barcelona, Neymar Jr είναι πλέον το πρόσωπο της Replay!

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τη, φημισμένη στο χώρο του denim και της smart casual ένδυσης εταιρεία Replay, ο Neymar Jr., πολύτιμος παίκτης της FC Barcelona και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βραζιλίας, αναλαμβάνει πλέον τη θέση του επίσημου πρεσβευτή του brand.

Ως πρεσβευτής της Replay, ο Neymar Jr θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας νέας εντυπωσιακής καμπάνιας των Replay που συναρπάζει και το λανσάρισμα της οποίας θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Η συνεργασία πρόκειται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο, καθώς ο Neymar Jr θα συμμετάσχει δημιουργικά στο σχεδιασμό μιας exclusive συλλογής, με το όνομα «NJR».


Ο Matteo Sinigaglia, CEO της Replay σχολιάζει σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη συνεργασία της Replay με ένα τόσο εξαιρετικό ταλέντο. Ο Neymar Jr δεν είναι μόνο ένας καταπληκτικός πρωταθλητής, είναι ένας θρύλος που εμπνέει τον κόσμο χάρη στο πάθος και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύει... χαρακτηριστικά που ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της REPLAY».

Ο Neymar Jr προσθέτει με τη σειρά του «Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Matteο δέχτηκα αμέσως. Ήμουν ανέκαθεν fan των ρούχων Replay καθώς ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ μου. Είναι συναρπαστικό που γίνομαι πλέον μέλος της οικογένειας των REPLAY!»

Tags replay


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5632 s (229 Queries.) // Parse time: 1.6998 s // Total time: 4.2630 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X