Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Αυτή είναι η συμφωνία που έχουν κάνει για τη σχέση τους


Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Αυτή είναι η συμφωνία που έχουν κάνει για τη σχέση τους

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Η Πέγκυ Ζήνα με το Γιώργο Λύρα είναι ένα ζευγάρι που αντέχει στο χρόνο αλλά και στο… χώρο – τον καλλιτεχνικό -. Ζευγάρι στη ζωή αλλά και στη δουλειά προσπαθούν να κρατούν ισορροπίες ενώ πρώτο τους μέλημα είναι η κορούλα τους, Ηλέκτρα. Η τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί πως η σχέση τους δεν ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας δεδομένου ότι γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν αποφασίσουν να είναι μαζί. "Γνωριζόμασταν καιρό, κάναμε παρέα, αλλά ξαφνικά κι αυτό έγινε ταυτόχρονα και από τους δύο, είδε ο ένας τον άλλον διαφορετικά. Είναι σαν αυτό που βλέπεις σε κάτι ταινίες, που δύο άνθρωποι βρίσκονται στον ίδιο χώρο και δεν πολύ μιλάνε, τους χτυπάει ένα μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά ερωτεύονται", δήλωσε στο περιοδικό "ΟΚ!".

Όσο κι αν δεν ακούγεται ρομαντικό η Πέγκυ Ζήνα είναι της άποψης πως μια σχέση ζωής μπορεί να κρατηθεί μόνο όταν ο έρωτας μεταμορφωθεί σε αγάπη γιατί αν ο έρωτας παραμείνει μόνο πάθος, τότε κάποια στιγμή θα τελειώσει. Το ζευγάρι έχει 20 χρόνια κοινής ζωής.
Ποιο είναι όμως το μυστικό στη σχέση τους; "Έχουμε κάνει μια συμφωνία. Ότι κι αν γίνει, όσο κι αν τσακωθούμε, δεν θα φύγει κανένας από το σπίτι μέχρι να μας περάσουν τα νεύρα και να τσεκάρουμε ότι αυτό που συνέβη δεν έγινε εν βρασμώ. Και αν κάνει κάποιος λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη", εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Tags πεγκυ ζηνα, γιώργος λύρασ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5766 s (230 Queries.) // Parse time: 1.7352 s // Total time: 4.3118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X