5 τρόποι για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου λίγο παραπάνω


5 τρόποι για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου λίγο παραπάνω

Ακολούθησε τα πιο κάτω... 

Φθινόπωρο και οι διακοπές για τους περισσότερους τελείωσαν (αν είσαι ακόμα σε κάποιο νησί να ξέρεις σε ζηλεύω άπειρα!). Για να μη φύγει τόσο γρήγορα και το μαύρισμά σου, θα σου δώσω μερικά tips για να το διατηρήσεις λίγο ακόμα.

1. Πίνε πολλά νερά: θα στο πω ξανά, η ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα. Για να μην αρχίσει, λοιπόν, το αντι-αισθητικό ξεφλούδισμα, πίνε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

2. Ενυδατική: μετά το μπάνιο σου μην ξεχνάς να απλώνεις μια καλή ενυδατική κρέμα σε όλο το σώμα. Μπορείς να επιλέξεις και κάποια με χρώμα ή ελαφρύ shimmer για πιο "λαμπερό" αποτέλεσμα.

3. Self-tan: τα πόδια είναι τα πρώτα που θα ασπρίσουν, αλλά φοράμε ακόμη φορεματίνια και φούστες. Επίλεξε ένα self-tan για να επαναφέρεις το μαύρισμά σου.

4. Scrub: μια φορά την εβδομάδα κάνε ελαφρύ scrub με μαύρη ζάχαρη και ελαιόλαδο. Διώχνεις τα νεκρά κύτταρα και αποφεύγεις τις "στάμπες" λόγω ξεφλουδίσματος. Το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα προλάβεις ένα- δύο μπανάκια ακόμη.

5. Βήτα-καροτένιο: βάλ’ το στη διατροφή σου. Επίλεξε τροφές όπως γλυκοπατάτες, βερίκοκα, μάνγκο και φυσικά καρότα. Το βήτα-καροτένιο ενισχύει την παραγωγή μελαμίνης, που ενισχύει το μαύρισμα.

Tags μαύρισμα, Ομορφια, beauty, SUNCARE


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0241 s // Total time: 0.0244 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X