Γίνε εσύ ο νέος σχεδιαστής της Replay


Γίνε εσύ ο νέος σχεδιαστής της Replay

Μπες στο διαγωνισμό “24h shoe”

Η Replay Footwear, η συλλογή που περιλαμβάνει τα παπούτσια Replay, διοργανώνει – σε συνεργασία με την Desall digital - διαγωνισμό σχεδιασμού παπουτσιού, απευθυνόμενη σε ένα διεθνές "δημιουργικό" κοινό 60.000 ειδικοτήτων, που περιλαμβάνει αρχιτέκτονες, graphic designers, καλλιτέχνες και φοιτητές στον τομέα του σχεδίου, πρόθυμους να ανακαλύψουν πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις για εταιρείες. Αντικείμενο του διαγωνισμού "24h shoe" είναι ο σχεδιασμός ενός ανδρικού και ενός γυναικείου παπουτσιού, με απόλυτο στυλ, μοναδικό και exclusive. Ένα προϊόν απόλυτα συνυφασμένο με το DNA της Replay,  για τους σύγχρονους, δυναμικούς κατοίκους της πόλης που ζουν τη ζωή με non-stop τρόπο. Ημέρα ή νύχτα.

Πάντα πρωτοπόρος στην έρευνα και την τεχνολογία και ακολουθώντας τις νέες τάσεις, η Replay Footwear με το διαγωνισμό αυτό στοχεύει στην δημιουργία ενός ξεχωριστού παπουτσιού, πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες και της επιθυμίες του σύγχρονου ανθρώπου που βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Οι fan του brand και οι followers στο Facebook και το Instagram θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τις προτάσεις που προκρίνονται και να παίρνουν ενεργά μέρος στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Επίσης μπορούν, αν το επιθυμούν, να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα Desall.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου και ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει χρηματικό έπαθλο! Μείνετε συντονισμένοι!

Tags replay, 24h shoe, διαγωνισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1041 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3358 s // Total time: 3.4399 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X