Infinity Spa


Infinity Spa

Κάνε break και χαλάρωσε στο πιο ζεν city spa.

Απόλαυση στο άπειρο
Στο κέντρο της Λευκωσίας, ετοιμάσου να βιώσεις μια απέραντη spa εμπειρία στα χέρια της Άννας Τριανταφύλλου και των 16 έμπειρων επαγγελματιών του Infinity Spa, οι οποίοι επιμορφώνονται συνεχώς για τις νέες μεθόδους θεραπειών ενώ είναι όλοι εκπαιδευμένοι στο Reiki, κάτι το οποίο βοηθά τον θεραπευτή να προσφέρει πιο απαλό και ανθρώπινο άγγιγμα. Εδώ θα βρεις τον δικό σου παράδεισο χαλάρωσης και ευεξίας, μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απόλαυσε το Tropical Rain massage (μασάζ κάτω από το νερό, με σπάνια έλαια) ή το Candle massage με τις θεραπευτικές του ιδιότητες ή την καινοτόμο μέθοδο εφαρμογής μόνιμου μανικούρ Shellac, την οποία το Infinity Spa εισάγει αποκλειτικά στην Κύπρο, γίνεται σε μόνο 25 λεπτά με οργανικά προϊόντα που προστατεύουν τα νύχια.

Φιλοσοφία
Όλες θα έπρεπε να έχουμε το δικό μας προσωπικό καταφύγιο γαλήνης και αναγέννησης, όπου θα μπορούμε να διώχνουμε το στρες και την κούραση, αλλά και να ξεφεύγουμε από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Το Infinity Spa θέλει να προσφέρει ακριβώς αυτό: ένα υπέροχο Ζεν χώρο όπου κάποιος να μπορεί να μεταμορφωθεί εσωτερικά και εξωτερικά, μέσα από την ανθρώπινη επαφή, τη θετική υποστήριξη και τη χαλάρωση.

We love
Όλες οι θεραπείες που προσφέρει το Infinity Spa είναι προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας και εκτελούνται από εξειδικευμένους θεραπευτές με φυτικά προϊόντα. Κλασικές και σύγχρονες θεραπείες προσώπου και σώματος, υπέροχα μασάζ, μοντέρνες προτάσεις στο μακιγιάζ, εξειδικευμένη περιποίηση νυχιών, χαμάμ, steam baths και γιόγκα είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Από τις πιο αγαπημένες θεραπείες των πελατών του Infinity Spa είναι το παγκοσμίως γνωστό Angel Face Lift Massage της Heaven, το οποίο επιλέγουν πολλές διασημότητες στον κόσμο.

Διάρκεια: 40 λεπτά / Κόστος: €65

Ιnfo: Infinity Spa, Κάσου 17, Αγ. Ομολογητές, Λευκωσία, τηλ.: +357.22316294, Email: anna.t@lifestylehbs.com

Tags Spa, treatment, face, ευεξια, χαλαρωση, infinity, Λευκωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0233 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3063 s // Total time: 2.3297 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X