Κατερίνα Χαραλάμπους: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της που “έφυγε”


Κατερίνα Χαραλάμπους: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της που “έφυγε”

Κατάθεση ψυχής από την παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια, Κατερίνα Χαραλάμπους έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που αφορούσε στον πατέρα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, όταν η ίδια ήταν σε μικρή ηλικία.

Τα λόγια της συγκίνησαν τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να αφήσουν όμορφα σχόλια στη μνήμη του πατέρα της.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Είμασταν στην επίχωση και μου έδειχναν ένα πλοίο... "Να εκεί είναι ο μπαμπάς, έπρεπε να πάει δουλειά και δεν πρόλαβε να σε αποχαιρετήσει..."

Πίστεψα; Τους έκανα να πιστεύουν ότι πίστεψα; Δε θυμάμαι...μπερδεμένα στο μυαλό μου. Μπερδεμένα γιατί έζησα την νύχτα του τροχαίου...να βλέπω τη μητέρα μου σ έξαλλη κατάσταση να τρέχει από αστυνομικό σταθμό σε νοσοκομεία...κ εγώ μαζί της. Ψάχναμε να δούμε τι συνέβη στον αδελφό μου και τον πατέρα μου... Μετα κενό...αλήθεια δε θυμάμαι τίποτα.. και μετα η θάλασσα, το πλοίο, το ταξίδι...

Μου μίλησαν και για ένα άλλο ταξίδι...αυτή την φορά όμως μου έδειχναν τον ουρανό "ο μπαμπάς πήγε ένα μακρινό ταξίδι και είναι εκεί πάνω τώρα...θα σε προσέχει από ψηλά". Πίστεψα; Μίλησα; Δε θυμάμαι... Θυμάμαι ότι μετα από αυτό η ζωή μας άλλαξε..

Η μητέρα μου λέει κάθε Χριστούγεννα για δώρο ήθελα φτερά αγγέλου για να πάω ψηλά να βρω τον μπαμπά... Μάλλον για να του θυμώνω που δεν μ αποχαιρέτησε...

Και οι μέρες περνούσαν, τα χρόνια περνούσαν... Η ζωή μας είχε ανατραπεί αλλά ο μπαμπάς έγινε ο φύλακας άγγελος μας κ φρόντισε κ άφησε κ εδω φυλακες αγγέλους με πρώτο και καλύτερο εσένα μάμμα που στάθηκες και στέκεσαι βράχος δίπλα μας! Η πληγή της απώλειας δεν έκλεισε...όμως έτσι ήθελε ο Θεός και εμείς δεν μπορούσαμε να ζούμε μια ζωή στο πένθος..

Φορέσαμε το χαμόγελο κρατάμε όμορφες εικόνες γλυκές αναμνήσεις και συνεχίζουμε τον δρόμο της ζωής...

κι έτσι είναι αγαπημένοι μου, δεν είναι εύκολο αλλά όταν ο Θεός δίνει δύσκολες σκληρές δοκιμασίες δίνει και δύναμη να τις αντιμετωπίσουμε.

Σαν σήμερα πριν από χρόνια...ο μπαμπάς έφευγε για ταξίδι”.

Tags showbiz κύπρος, gossip, κατερίνα χαραλάμπους, μπαμπας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0115 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0355 s // Total time: 0.0470 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X