Η Λεμεσός βάζει τα αθλητικά της


Η Λεμεσός βάζει τα αθλητικά της

Για να γυμναστεί, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, Δήμοι,Οργανισμοί και ιδιωτικές εταιρείες συνεργάζονται με απώτερο σκοπό να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά μας. Έτσι από τις 7-30 Σεπτεμβρίου ξεναβρίσκουμε τη χαμένη μας φόρμα με διάφορες δραστηριότητες!

Σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο Μόλο Λεμεσού, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 στο Θεατράκι Πολυλειτουργικού Πάρκου, ο Αθλητικός Οργανισμός Action & Training σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και το Nextbike Cyprus, διοργανώνουν το "Νέο Πένταθλον", το οποίο περιλαμβάνει Τρέξιμο, Ρίψη, Άλμα, Κωπηλασία και Ποδηλασία.

Οι τρεις αθλητικοί φορείς, οι οποίοι σμίγουν για πρώτη φορά σε μια σημαντική εβδομάδα για τον αθλητισμό της Επαρχίας Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου, στοχεύουν να δώσουν τα κατάλληλα ερεθίσματα και γνώσεις γύρω από τον αθλητισμό, και καλούν όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια τους αυτή και να συμμετέχουν δωρεάν στο «Νέο Πένταθλον», στο οποίο θα δίνονται και δώρα. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7582 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3200 s // Total time: 3.0781 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X