Τα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου


Τα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου

Είναι όλες τους κούκλες και πληρώνονται αδρά για να ανέβουν στην πασαρέλα ή για να πρωταγωνιστήσουν σε καμπάνιες Οίκων, καλλυντικών και όχι μόνο. Ο λόγος για τα πλέον περιζήτητα μοντέλα, που δουλεύουν αυτή τη στιγμή στη μόδα και βγάζουν πολλά, μα πάρα πολλά χρήματα.  

Κάποιες έχουν χρόνια καριέρας στο βιογραφικό τους ενώ κάποιες άλλες βρίσκονται στο ξεκίνημά τους και απ’ ότι φαίνεται θα μας απασχολήσουν πολύ έντονα στο μέλλον. Οι τραπεζικές τους καταθέσεις συνεχώς αυξάνονται και έχουν μια ζωή που -εξωτερικά τουλάχιστον- μοιάζει με παραμύθι.

Το Forbes λοιπόν για ακόμα μία χρονιά έφτιαξε μία από τις περιβόητες λίστες του, η οποία αναφέρεται στα πιο πλούσια μοντέλα του σήμερα. Διαβάστε λοιπόν ποιες είναι οι χρυσές καλλονές της μόδας, καθώς και πόσο φουσκωμένος είναι ο τραπεζικός τους λογαριασμός. Ζηλεύετε; Εμείς πάντως ζηλεύουμε λίγο.

1. Gisele Budchen, 44 εκατ. δολάρια

2. Cara Delevingne, Adriana Lima, 9 εκατ. δολάρια

3. Doutzen Kroes, 7.5 εκατ. δολάρια

4. Natalia Vodianova 7 εκατ. δολάρια

5. Miranda Kerr,  Joan Smalls 5.5 εκατ. δολάρια

6. Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lara Stone 5 εκατ. δολάρια

7. Kate Moss, Daria Werbowy, Liu Wen, Carolyn Murphy 4.5 εκατ. δολάρια

8. Kendall Jenner 4 εκατ. δολάρια

9. Kate Upton, Anja Rubik, Jourdan Dunn, Edita Vilkeviciute, Hilary Rhoda 3.5 εκατ. δολάρια

Εντύπωση βέβαια προκαλεί το γεγονός ότι η Gisele, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, απέχει πάρα πολύ, οικονομικά, από τις Cara Delevingne και Adriana Lima που βρίσκονται στη δεύτερη με τη σειρά τους, αν και φέτος ανακοίνωσε ότι σταματάει την καριέρα της στις πασαρέλες. Επιπλέον την προσοχή τραβάει το όνομα της Kendall Jenner, η οποία βέβαια έτσι κι αλλιώς προέρχεται από μία πολύ πλούσια οικογένεια, αλλά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στον χώρο του modelling, κατάφερε να συγκεντρώσει από τις δουλειές που έχει κάνει ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Τι άλλο να ζητήσουν αυτές οι γυναίκες από τη ζωή;

Tags Cara Delevigne


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6438 s (233 Queries.) // Parse time: 1.9255 s // Total time: 4.5693 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X