4 λόγοι για να κάνεις σεξ από...το πρώτο ραντεβού


4 λόγοι για να κάνεις σεξ από...το πρώτο ραντεβού

Ποιος είπε πω δεν πρέπει να υπάρχει σεξ στο πρώτο ραντεβού; Αντιθέτως θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα απ\' ότι περιμένατε!

Θα σε σκέφτεται περισσότερο
Μια έρευνα που έκανε το Cosmopolitan διαπίστωσε ότι το 83% των γυναικών πιστεύουν ότι αν ενδώσουν από την πρώτη στιγμή, οι άνδρες θα τις σκέφτονται λιγότερο μετά.

Το πιο πιθανό όμως είναι ότι η συγκεκριμένη αντίληψη είναι μόνο στο μυαλό σου. Στην πραγματικότητα η πλειοψηφία των ανδρών και συγκεκριμένα το 67% των ερωτηθέντων, ισχυρίζονται το ακριβώς αντίθετο.

Αν δεν θέλεις ακόμη να το κάνεις είναι ok, αλλά βγάλε από το μυαλό σου ότι θα χάσει τον σεβασμό ή το ενδιαφέρον του για σένα. Ίσα ίσα θα του δώσεις τροφή για να σε σκέφτεται περισσότερο.

Θα επιστρέψει για την συνέχεια
Ξέρεις πως είναι οι άντρες και ότι και να λένε το σεξ είναι σχεδόν συνέχεια στο μυαλό τους. Οπότε αν περάσει καλά μαζί σου θα θέλει να βρεθείτε και για το δεύτερο, τρίτο και ούτω καθεξής, επεισόδιο.

Άρα όπως καταλαβαίνεις έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες να θέλει να σε ξανά δει. Αν του άρεσες, του άρεσες, δεν πρόκειται ποτέ να πει  ναι μεν κορμάρα, seχy, γλυκιά κλπ, αλλά μου έκατσε από την πρώτη συνάντηση.

Θα δεις αν έχετε χημεία
Καλό είναι το να μην κάνεις βιαστικά βήματα και ειδικά αν όντως δεν το θέλεις και συ, αλλά αν δεν βρεθείτε στο κρεβάτι δεν πρόκειται να μάθεις αν έχετε χημεία.

Γιατί λοιπόν να το καθυστερείς για βδομάδες ή και μήνες και στο τέλος να συνειδητοποιείς ότι σε αυτόν τον τομέα δεν ταιριάζετε καθόλου; Και τι μπορείς να κάνεις μετά; Όπως και να χει είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας για μια σχέση.

Θα μειώσεις την αμηχανία
Η συνηθέστερη σκέψη είναι ότι αν το καθυστερήσεις και προλάβεις να τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα, θα μειώσεις και την αμηχανία που νιώθεις, ώστε να είσαι πιο άνετη μετά.

Αυτό όμως τις περισσότερες φορές δεν ισχύει, καθώς μετά επειδή δεν θέλεις να τον απογοητεύσεις αγχώνεσαι ακόμη χειρότερα.

Tags σχεσεις, πρώτο ραντεβού, ΔΕΣΜΟΣ, σεξ, ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7091 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4205 s // Total time: 3.1295 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X