Madame Shou Shou: Δείτε τα πιο ωραία ρούχα από τη νέα της συλλογή για το φθινόπωρο


Madame Shou Shou: Δείτε τα πιο ωραία ρούχα από τη νέα της συλλογή για το φθινόπωρο

 Το ελληνικό brand, που διακρίνεται για τις θηλυκές δημιουργίες του με λεπτομέρειες απο δαντέλα, φιόγκους και λουλούδια να κλέβουν την παράσταση, έχει καταφέρει ήδη να εξαπλωθεί και στο εξωτερικό και τα ρούχα τους να διατίθενται από το Παρίσι μέχρι το Τόκιο.  

Αν και μετράει λίγα χρόνια στον χώρο της μόδας η Madame Shou Shou -aka η Ελίνα Κορδαλή- μαζί με την ομάδα της έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη μικρών και μεγάλων γυναικών. Το ελληνικό brand, που διακρίνεται για τις θηλυκές δημιουργίες του με λεπτομέρειες απο δαντέλα, φιόγκους και λουλούδια να κλέβουν την παράσταση, έχει καταφέρει ήδη να εξαπλωθεί και στο εξωτερικό και τα ρούχα τους να διατίθενται από το Παρίσι μέχρι το Τόκιο. Για τη νέα σεζόν  η Shou Shou παρουσιάζει δημιουργίες στις γνωστές γραμμές και με το ίδιο απαρράμιλο στιλ, αλλά σε ζεστά χρώματα που θυμίζουν το φθινοπωρινό σκηνικό στους δρόμους του Παρισιού. Ένα φθινόπωρο γεμάτο αρώματα, υφές, αισθήσεις.


Καθαρές γραμμές, σχήματα και patterns, πάντα τυλιγμένα με μία σιφόν κορδέλα, δίνουν ένα κομψό, ακριβώς όπως του πρέπει αποτέλεσμα. Φινίρισμα βελούδου, απαλότητα μεταξιού, χρώματα γήινα κάπως συννεφιασμένα, μετατρέπουν το φθινόπωρο έτσι απλά, στην πιο γλυκιά, αγαπημένη εποχή!

Δείτε κι εσείς τις νέες δημιουργίες και υποδεχτείτε τον χειμώνα που έρχεται με τις πιο ονειρικές διαθέσεις.

Tags madame shou shou, Συλλογή, Ρούχα, φθινοπωρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6361 s (234 Queries.) // Parse time: 1.3820 s // Total time: 4.0181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X