Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort – Απολαύστε παραδοσιακές και gourmet γεύσεις


Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort – Απολαύστε παραδοσιακές και gourmet γεύσεις

Διαβάστε αναλυτικά

Το Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε γεύσεις της Κύπρου και gourmet πιάτα στα υπέροχα διαμορφωμένα εστιατόρια του. Η σύγχρονη κουζίνα εμπνέεται από το παρελθόν. Όλοι οι σεφ συμφωνούν ότι όταν είναι δυνατό μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας τα τοπικά προϊόντα.

Προτιμούν πάντα τα λαχανικά εποχής που διατηρούν τη γεύση τους με προσεκτική προετοιμασία. Στους Άγιους Ανάργυρους όλα αυτά φτάνουν στο τραπέζι με την εμπειρία των τοπικών παραδοσιακών πιάτων που μεταμορφώνονται σε μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία.

Amaroula Restaurant

Το εστιατόριο Amaroulla είναι ένα μοναδικό εστιατόριο που συνδυάζει την αίγλη ενός πολυτελούς εστιατορίου και την μυστηριώδη ηρεμία του μοναστηριακού χώρου. Καθώς νύχτα πέφτει αλλαγές στον χαρακτήρα του Amaroula Restaurant είναι εντυπωσιακές, αφού μεταμορφώνεται σε ένα ζεστό χαλαρωτικό εστιατόριο με τα κεριά στα τραπέζια να τρεμοπαίζουν.

Η σύγχρονη κουζίνα εμπνέεται από το παρελθόν. Οι γαστρονομικές προτάσεις των σεφ βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με την παράδοση οι οποίοι προτιμούν πάντα εγχώρια προϊόντα και λαχανικά εποχής, με μεστές γεύσεις από τον ευλογημένο τόπο μας.

Cava Gourmet

Αναμφισβήτητα, ένα από τα δυνατότερα σημεία του ξενοδοχείου. Το "καμάρι" των Aγίων Αναργύρων που διαθέτει την αύρα μεσαιωνικής εποχής και υπόσχεται ανεπανάληπτες οινογαστρονομικές βραδιές, με την υπογραφή των φημισμένων σεφ του ξενοδοχείου.

Ο ιδιαίτερος φωτισμός, σε συνδυασμό με τα κεριά που τρεμοπαίζουν στα ξύλινα “antique teak” τραπέζια των 150 χρόνων, δημιουργούν μια πραγματικά ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, ιδανική για άτομα που ξέρουν να εκτιμούν την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, το ποιοτικό φαγητό και έχουν πάθος για το καλό κρασί.

Γεύσεις της Κύπρου

Ο σεφ είναι πολύ μεγάλος γνώστης της κυπριακής κουζίνας.

Εκτός από τις προσφορές ’’a la carte’’ (κατάλογου) από την εκλεκτή μεσογειακή κουζίνα, θα διαθέτουμε πάντα ένα μενού τονίζοντας τα παραδοσιακά τοπικά πιάτα. Αυτά θα αλλάζουν σε καθημερινή βάση. Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε τις πραγματικές γεύσεις της Κύπρου, παρακαλώ ζητήστε το Κυπριακό μενού της ημέρας από το προσωπικό εξυπηρέτησης.
Ο σεφ θα είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει με τυχόν ειδικές παραγγελίες.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 26814003. Για κρατήσεις υπάρχει online δυνατότητα εδώ.

Tags Άγιοι Ανάργυροι Natural Healing Spa Resort, αγιοι αναργυροι, Ξενοδοχείο, εστιατόριο, Amaroula Restaurant, cava gourmet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6797 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3174 s // Total time: 1.9971 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X