Φόρεσε το και στείλε μήνυμα ζωής


Φόρεσε το και στείλε μήνυμα ζωής

Θα βρεΙς το συλλεκτικό βραχιόλι της εκστρατείας ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης-πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού της Madame Figaro, που σχεδίασε η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά στο τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αύριο 1η Οκτωβρίου!  

Η ζωή σου είναι πολύτιμη, γι’ αυτό μην την αφήσεις απροστάτευτη από τον καρκίνο του μαστού. Φόρεσε το συλλεκτικό βραχιολάκι που σχεδίασε η Χριστιάνα Καφά και στείλε το μήνυμα πως Ολες μαζί μπορούμε να το παλέψουμε, να το αντιμετωπίσουμε, να νικήσουμε!


Θα το βρεις στη Madame Figaro Οκτωβρίου που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου.

Το σχέδιο του συμβολίζει τον κύκλο, την αρχή της ζωής και την αρχή των πάντων αλλά ταυτόχρονα και τον μηδενισμό της ασθένειας. "Το βραχιολάκι αυτό, αποτυπώνει το μηδέν πίσω από το χαρακτηριστικό κορδελάκι σύμβολο της εκστρατείας καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού" τονίζει η ίδια σχεδιάστρια. Eίναι φτιαγμένο από ασήμι 925Κ και επιχρυσωμένο ασήμι 925Κ και όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του θα δοθούν στην Europa Donna Κύπρου.

Στην εκστρατεία της Madame Figaro κατά του καρκίνου του μαστού συμμετέχουν 24 γυναίκες. Ανάμεσα τους η Γιώτα Παπαδοπούλου  η οποία φωτογραφήθηκε με τις τρεις κόρες της για τις ανάγκες του εξωφύλλου, οι ηθοποιοί Αννίτα Σαντοριναίου,  Κρίστη Παπαδοπούλου, Νίκη Δραγούμη,  Ελένη Μπουκουβάλα, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστιάνα Καφά, η ραδιοφωνική παραγωγός του  Super FM Χριστίνα Δημητρίου, η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου Εύη Παπαδοπούλου, η Παθολόγος-Ογκολόγος  Δρ. Γιόλα Μάρκου αλλά και πολλές γυναίκες οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλες τις αναγνώστριες της, το πιο θηλυκό σημειωματάριο με χρήσιμες πληροφορίες για το θέμα του καρκίνου του μαστού. To εξώφυλλο του note book φιλοτέχνησε η Γιώτα Ευθυμίου.

 

Tags Χριστιάνα Καφά, ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ, καρκίνος του μαστού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1400 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2602 s // Total time: 2.4003 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X