Άλλος ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz που θα συζητηθεί!


Άλλος ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz που θα συζητηθεί!

Ακόμη δεν χώρισε η γνωστή τραγουδίστρια και βρήκε άλλο

Η ποπ τραγουδίστρια Ζοζεφίν Βέντελ, με καταγωγή από Λίβανο και Γερμανία, χώρισε από τον Φίλιππο Κούρκουλο, γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, και έχει πλέον σχέση με τον Νίκο Αγούδημο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", το ζευγάρι είναι σχετικά "φρέσκο" και οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά όταν ο εφοπλιστής έβαλε τέλος στον δεσμό του με την επίσης τραγουδίστρια Ελεάνα Αζούκη. Αν και δεν έχουν κάνει ακόμη δημόσια εμφάνιση, οι πολύ κοντινοί τους άνθρωποι γνωρίζουν για το ειδύλλιο.

Πάντως, κάποιοι εξεπλάγησαν με αυτήν την αλλαγή στην προσωπική ζωή του γοητευτικού bon viveur, αφού συγκατοικούσε με την Ελεάνα από την περασμένη άνοιξη και όλα έδειχναν ότι ο δεσμός τους θα κατέληγε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Εκείνος όμως έκανε την έκπληξη και τερμάτισε τη σχέση τους όσο "αθόρυβα" την είχε αρχίσει.

Οσοι γνωρίζουν έχουν να λένε ότι ο εφοπλιστής έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει από την αρχή κάποια πράγματα, προκειμένου να μπουν σωστές και γερές βάσεις σε αυτόν τον δεσμό.

Ετσι, ζήτησε από την 23χρονη ποπ σταρ να περιορίσει τις σέξι εμφανίσεις της τόσο πάνω στην πίστα όσο και κάτω από αυτήν, όταν πρόκειται δηλαδή για κάποιο δημόσιο κάλεσμα. Αυτός είναι ο λόγος, λοιπόν, που η Ζοζεφίν Βέντελ έχει κάνει αλλαγή στο look της, υιοθετώντας ένα πιο σικ στιλ.

Περιζήτητος εργένης

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που ο περιζήτητος εργένης ζητάει κάτι τέτοιο από σύντροφό του. Την ίδια «απαίτηση» είχε και από τη Νάνσυ Αλεξιάδη, με την οποία ήταν ζευγάρι αρκετά χρόνια.

Τότε η τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε από το "Fame story", όχι απλώς είχε σταματήσει να φοράει αποκαλυπτικά ρούχα, αλλά είχε περιορίσει και τις δημόσιες εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι εκείνοι που απορούσαν για το πού χάθηκε.

Μετά τον χωρισμό τους η Νάνσυ άρχισε και πάλι να κυκλοφορεί στα κοσμικά στέκια, αλλά και να κλείνει επιλεκτικές δουλειές.

Οσο για το νέο ειδύλλιο; Κανείς δεν ξέρει αν αυτήν τη φορά ο Νίκος Αγούδημος έχει αποφασίσει να φορέσει το γαμπριάτικο κοστούμι, αφού η ιστορία έχει δείξει πως μάλλον δεν αποχωρίζεται εύκολα την ελευθερία του. Από την άλλη, βέβαια, η Ζοζεφίν είναι μόλις 23 ετών, με το μέλλον -καλλιτεχνικό και προσωπικό- να απλώνεται μπροστά της.

Tags Josephine, Ζοζεφίν Βέντελ, Φίλιππος Κούρκουλος, Josephine Wendel, Νίκος Αγούδημος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8255 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5624 s // Total time: 2.3879 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X