Estee Lauder, New Dimension Shape + Fill Expert Serum


Estee Lauder, New Dimension Shape + Fill Expert Serum

Μια νέα προοπτική, μια διαφορετική οπτική γωνία

Tώρα η Estee Lauder δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αλλάξουν και να καθορίσουν οι ίδιες την εμφάνισή τους με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Παρουσιάζουμε το New Dimension, μια συλλογή που μεταμορφώνει. Τόσο ισχυρή που μπορεί να αλλάξει την εντύπωση των γυναικών για το πώς βλέπουν τον εαυτό τους.

Ένα επαναστατικό Serum - το New Dimension Shape + Fill Expert Serum – και το Expert Liquid Tape, μαζί με δύο "shaping" προϊόντα - Shape + Sculpt Face Kit και το Shape + Sculpt Eye Kit – βοηθούν να δημιουργήσετε όμορφες γωνίες και ένα ορατά πιο όμορφο περίγραμμα προσώπου.

Λειτουργώντας σε κάθε επίπεδο της επιδερμίδας, βοηθά να δημιουργηθεί συγχρόνως ο όγκος (volume) αλλά και η δομή (structure) του προσώπου.

Αυτή η νέα συλλογή, εντοπίζει, τονίζει και αντανακλά τα καλύτερα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας. Είναι μια πολύπλευρη μεταμόρφωση: άμεση αλλά και σε βάθος χρόνου.

Ο απαραίτητος ορατός όγκος προστίθεται. Οι γωνίες και το περίγραμμα του προσώπου είναι πιο τονισμένα. Τα ζυγωματικά και η περιοχή του πηγουνιού δείχνουν πιο ανορθωμένα. Επαναστατικό; Κυριολεκτικά. Το New Dimension δίνει μια εντελώς νέα οπτική γωνία στην ομορφιά μέσα από την διαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Tags Estee Lauder, New Dimension Shape + Fill Expert Serum, Estee Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum, face, beauty, προσωπο, Ομορφια, ΟΡΟΣ, Serum


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3020 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4455 s // Total time: 2.7475 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X