"Οι Εκκλησιάζουσες σε Πρόβα Τζενεράλε"


"Οι Εκκλησιάζουσες σε Πρόβα Τζενεράλε"

Το Θέατρο Έρως Αμμόχωστος σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρος Καυκαρίδης παρουσιάζει, σε διασκευή από τον Αριστοφάνη και σε μια σύγχρονη εκδοχή, την κωμωδία \"Εκκλησιάζουσες Πρόβα Τζενεράλε\" 

Οι γυναίκες επεξεργάζονται ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο πώς θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση διορθώνοντας τα κακώς κείμενα της διακυβέρνησης των αντρών και πώς στο εξής όλοι θα ζήσουν σ’ ένα κράτος δικαίου, αξιοκρατικό, με ίσα δικαιώματα για όλους, ακόμα και στο σεξ.
Θα τα καταφέρουν;

Την απάντηση θα την λάβεις στο Υπόγειο του Σατιρικού Θεάτρου όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου το έργο Εκκλησιάζουσες Πρόβα Τζενεράλε σε σκηνοθεσία Γιώργου Μουαίμη.

Με τους Μαρία Παπακώστα, Χριστιάνα Λάρκου, Σπύρο Γεωργιάδη, Φώτη Αποστολίδη, Χρίστο Κωνσταντινίδη, Μαρία Πογιατζή, Μαρία Ανδρέου, Χριστιάνα Λάρκου, Χριστόδουλο Μαρτά, Θέμι Ππόλου,  Μάρα Κωνσταντίνου, Χριστιάνα Λάρκου κ.ά. Μουσικοί: Ανδρέας Καραγιώργης (πιάνο), Βασιλική Σιαφάκα (σαξόφωνο) και Γιώργος Κυλίλης (τύμπανα / κρουστά). Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Θέατρο Έρως Αμμόχωστος, Σύνδεσμο Αποφοίτων Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρος Καυκαρίδης, Εκκλησιάζουσες Πρόβα Τζενεράλε, go out, διασκεδαση, εκδηλωση, Θεατρο, παρασταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3753 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3609 s // Total time: 3.7362 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X