Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο normal είναι οι σεξουαλικές σας συνήθειες;


Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο normal είναι οι σεξουαλικές σας συνήθειες;

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές για το αν αυτό που κάνεις ή σκέφτεσαι είναι φυσιολογικό ή όχι! 

Δεν μιλάς στο σεξ
Καθώς προσπαθείς να φτάσεις σε οργασμό, συγκεντρώνεσαι όλο και περισσότερο προκειμένου να καταλήξεις στη μέγιστη ευχαρίστηση, τον οργασμό. Αν και εσύ είσαι ήσυχη την ώρα του σεξ τότε μπορεί να είσαι στα πρόθυρα του οργασμού. Από την άλλη αν κάποιος φωνάζει έντονα τότε είναι πιθανότερο να προσποιείται.

Σου αρέσουν συγκεκριμένες στάσεις
Μερικές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο σε ορισμένες σεξουαλικές στάσεις όπου διεγείρονται. Αν έχεις βαρεθεί να προσπαθείς να πειραματιστείς με διαφορετικές παραλλαγές σχετικά με τη θέση που θα έρθεις σε οργασμό τότε δοκίμασε τον σίγουρο δρόμο. Μπορείς επίσης να συζητήσεις με τον σύντροφο σου για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυνανίζεσαι κάθε μέρα
Ο αυνανισμός μπορεί να είναι το σήμα κατατεθέν ενός ερωτικού ατόμου και το βασικό χαρακτηριστικό για μια υγική λίμπιντο. Αν νομίζεις ότι το να «ευχαριστιέσαι μόνη σου» γίνεται συχνότερα από το ότι κάνεις σεξ τότε να ξέρεις ότι μπορεί να είναι ενδεχόμενο πως είσαι εθισμένη στο σεξ. Αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι κακό.

Κάνω συχνά τηλεφωνικό σεξ
Αν έχεις σχέση από απόσταση, το τηλεφωνικό σεξ είναι ένας υγιής τρόπος για να ικανοποιήσει ο ένας τον άλλον. Τα ζευγάρια πρέπει να έχουν μια διέξοδο προκειμένου να δείξουν την αμοιβαία σεξουαλική τους επιθυμία. Διαφορετικά ο χωρισμός βρίσκεται στην επόμενη γωνία.

Μιλάς βρώμικα στο σεξ
Όπως και οι άνδρες έτσι και οι γυναίκες μιλώντας βρώμικα στο σεξ μειώνονται οι αναστολές τους. Όσο πιο κοντά είσαι στη διέγερση τόσο πιο ανοικτή είσαι στο να μιλήσεις βρώμικα. Όλο αυτό μπορεί να γίνει εκρηκτικό αλλά ταυτόχρονα και σέξι.

Βλέπεις πορνό συχνά
Όπως και ο αυνανισμός έτσι και το πορνό είναι ένας φυσιολογικός τρόπος έκφρασης απλώς αν ξοδεύεις αρκετό χρόνο τότε μάλλον ευχαριστιέσαι περισσότερο να βλέπεις παρά να κάνεις.

Έχεις περίεργες σεξουαλικές φαντασιώσεις
Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να υπάρχουν μέσα στη καθημερινότητα σου και να διακρίνονται για την εκκεντρικότητα τους. Οι φαντασιώσεις των ανδρών τείνουν να είναι πιο σεξουαλικές από των γυναικών που είναι περισσότερο συναισθηματικές και ρομαντικές. Ξεκίνησε με κάτι πιο συγκρατημένο και στη συνέχει άσε να δεις πως θα ανταποκριθεί ο σύντροφος σου σε όλο αυτό.

Το σεξ διαρκεί μόνο λίγα λεπτά
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στο σεξ από το να μην είναι καλό, αποτελεσματικό και να προσφέρει ικανοποίηση. Ακόμα και αν το σεξ διαρκεί λίγα λεπτά αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί ο σύντροφος σου σε διεγείρει τόσο έντονα όπου εσύ δεν μπορείς να του αντισταθείς.

Tags σεξ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ, συνήθειες, ΣΤΑΣΕΙΣ, πορνο, αυνανισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9235 s (231 Queries.) // Parse time: 1.5478 s // Total time: 4.4713 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X