Η διατροφολόγος της Elle MacPherson μας δίνει tips για τέλεια σιλουέτα και καλύτερη υγεία


Η διατροφολόγος της Elle MacPherson μας δίνει tips για τέλεια σιλουέτα και καλύτερη υγεία

Καφές, γλυκά και αλκοόλ. Ποια είναι η πιο υγιεινή τους εκδοχή ώστε να τα εντάξουμε στη διατροφή μας; Η Dr Simone Laubscher διατροφολόγος με πελάτισα τo διάσημο μοντέλο Elle MacPherson, συμβουλεύει.

Kαφές - η υπερβολή κάνει κακό
"Προσπάθησε να πίνεις μονο ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα, φροντίζοντας να πίνεις οπωσδήποτε 2 λίτρα νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν θέλεις ένα δεύτερο φλιτζάνι καφέ πιες άλλα 500 ml νερό. Πρέπει με λίγα λόγια για κάθε φλιτζάνι καφέ που πίνεις να πίνεις και αρκετή έξτρα ποσότητα νερού".

Κρασί
"Το κόκκινο κρασί είναι σαφώς καλύτερο από το λευκό για τον οργανισμό μας και έχει μεγαλύτερη διατροφική αξία. Επομένως καλό είναι να το προτιμάς.

Φρόντισε, όμως, ακόμα και το κόκκινο κρασί να μην το πίνεις καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο δίνεις την ευκαιρία στον οργανισμό σου να “θεραπεύεται” από το αλκοόλ".

Σοκολάτα
"Υπάρχει ένα είδος σοκολάτας που μπορείς να τρως κάθε μέρα. Ποιο είναι αυτό; Δεν είναι μια πλάκα σοκολάτας, αλλά το ωμό βιολογικό κακάο. Ανάμειξε κακάο με γάλα αμυγδάλου και νερό και έχεις το τελειότερο απογευματινό ρόφημα, στο οποίο μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις και λίγη στέβια για πιο γλυκιά γεύση.

Αν γυμνάζεσαι και γενικά ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή τότε μπορείς να τρως 2-3 κομματάκια μαύρης σοκολάτας κάθε μέρα". 

Tags Διατροφή, Δίαιτα, καφες, γλυκα, αλκοόλ, Elle Macpherson


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3320 s (228 Queries.) // Parse time: 1.7940 s // Total time: 4.1260 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X