Lancôme, Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector


Lancôme, Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector

Όταν η νύχτα γίνεται ατού για την ομορφιά

Η Lancôme επαναπροσδιορίζει την περιποίηση νύχτας με το Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, το νέο προϊόν ομορφιάς που δρα όσο εσείς κοιμάστε, για να μεταμορφώνει την όψη και την αίσθηση της επιδερμίδας σας όταν θα ξυπνήσετε. Με το Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, η Lancôme αξιοποιεί τις εκπληκτικές δυνατότητες των παραγώγων του ιασμονικού οξέος. Η μοναδική και εκπληκτική του σύνθεση gel-σε-λάδι σβήνει τα σημάδια της κούρασης σε πραγματικό χρόνο. Πλούσια και ταυτόχρονα ανάλαφρη, θρεπτική αλλά εξαιρετικά δροσερή, αξιοποιεί την ικανότητα αποκατάστασης και ανάπλασης της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας, για να χαρίζει ξεκούραστα χαρακτηριστικά και πιο λεία, πιο ελαστική και λαμπερή επιδερμίδα από τη στιγμή που θα ξυπνήσετε.

Όταν η νύχτα γίνεται ατού για την ομορφιά

Πολυάσχολες και online 24 ώρες το 24ωρο, οι γυναίκες σήμερα κοιμούνται ολοένα λιγότερες ώρες και λιγότερο καλά. Η επιδερμίδα τους, που ταλαιπωρείται από τα ξενύχτια, δεν επανορθώνεται πια το ίδιο καλά. Τραβηγμένα χαρακτηριστικά, θαμπή όψη, ρυτίδες: η κούραση που βλέπουν στο πρόσωπό τους μόλις ξυπνήσουν τις κάνει να ξεκινούν την ημέρα τους με κακή διάθεση. Σήμερα η Lancôme επαναπροσδιορίζει την περιποίηση νύχτας, με μία φιλοδοξία: να κάνει ξανά το πρωινό ξύπνημα ευχάριστο, μετατρέποντάς το σε μια στιγμή απόλαυσης που θα περιμένουν οι γυναίκες με ενθουσιασμό.

Το Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™, το νέο προϊόν ομορφιάς της Lancôme, δρα όσο εσείς κοιμάστε, για να μεταμορφώνει την όψη και την αίσθηση της επιδερμίδας σας όταν θα ξυπνήσετε. Εμπνευσμένο από τα sleeping packs, την τελευταία τάση της κοσμετολογίας στην Ασία, η μοναδική και εκπληκτική του σύνθεση gel-σε-λάδι σβήνει τα σημάδια κούρασης σε πραγματικό χρόνο. Πλούσια και ταυτόχρονα ανάλαφρη, θρεπτική αλλά εξαιρετικά δροσερή, αξιοποιεί την ικανότητα αποκατάστασης και ανάπλασης της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας, για να χαρίζει ξεκούραστα χαρακτηριστικά και πιο λεία, πιο ελαστική και λαμπερή επιδερμίδα από τη στιγμή που θα ξυπνήσετε.

Επιτέλους, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχες. Με το Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, θα ανυπομονείτε να ξυπνήσετε.

Tags Ομορφια, προσωπο, κρεμα νυχτας, beauty, face, night cream, lancome, Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, Lancôme Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9100 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5704 s // Total time: 3.4803 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X