Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα www.paidiatros.com ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε


Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα www.paidiatros.com ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε

Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα www.paidiatros.com που απευθύνεται σε οποιοδήποτε ενδιαφέρεται για την υγεία και σωστή ανάπτυξη του παιδιού συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να ανανεώνεται.

Εδώ και μερικές μέρες είναι στον «αέρα» η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα, η οποία είναι mobile responsive  Απολαύστε λοιπόν την ιστοσελίδα από το κινητό σας ή το tablet σας.
Η ιστοσελίδα Paidiatros.com, για δεκαπέντε και πλέον χρόνια αποτελεί τον πιο αξιόπιστο διαδικτυακό τόπο στα ελληνικά, για πληροφορίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την υγεία του παιδιού.
Παράλληλα η ανανεωμένη ιστοσελίδα έχει ενισχύσει αισθητά τις εφαρμογές της για μια πιο ολοκληρωμένη, φιλική πλοήγηση και αναζήτηση πληροφοριών στο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο του ιστοτόπου.

Μεταξύ των καινοτόμων νέων εφαρμογών της ιστοσελίδας www.paidiatros.com, είναι ο υπολογιστής μάζας σώματος που συμβουλεύει άμεσα τους γονείς αν το βάρος του παιδιού τους είναι φυσιολογικό ή όχι και τι χρειάζεται να κάνουν σε περίπτωση που αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

Ο επιστημονικός υπεύθυνος και η ψυχή της ιστοσελίδας www.paidiatros.com παιδίατρος Δρ Αδάμος Χατζηπαναγής δήλωσε τα εξής: «Με την καινούρια και εμπλουτισμένη ιστοσελίδα μας, επιδιώκουμε την έγκαιρη, έγκυρη, ολοκληρωμένη μα προπαντός φιλική πληροφόρηση των γονιών, αλλά και οποιουδήποτε άλλου έρχεται σε επαφή με το παιδί γενικότερα. Είναι γνωστό ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Για να προλάβεις όμως, πρέπει να γνωρίζεις. Για αυτό και προσπάθεια της ιστοσελίδας είναι να ευαισθητοποιήσουμε και ταυτόχρονα να δώσουμε στο κόσμο αξιόπιστες πληροφορίες για οτιδήποτε έχει σχέση με το παιδί».

Την επιστημονική ομάδα της ιστοσελίδας www.paidiatros.com απαρτίζουν επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως παιδίατροι, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, διαιτολόγοι, εκπαιδευτικοί κτλ.

Τη σχεδίαση και ανάπτυξη του ανανεωμένου site ανέλαβε η εταιρεία Dynamic Works Cyprus.

Tags ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, υγεια, παιδια, ιστοσελιδα, Νέα, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΔΙΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8895 s (249 Queries.) // Parse time: 3.0213 s // Total time: 4.9108 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X