Στο Δικαστήριο 4 άτομα για τα επεισόδια Σαλαμίνας-ΑΠΟΕΛ


Στο Δικαστήριο 4 άτομα για τα επεισόδια Σαλαμίνας-ΑΠΟΕΛ

Τέσσερα νεαρά πρόσωπα απο τη Λάρνακα τέθηκαν υπό κράτηση ως ύποπτα σε υπόθεση πρόκλησης επεισοδίων στο Στάδιο «Αμμόχωστος» στη Λάρνακα, μετά το πέρας του χθεσινού αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Νέας Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ, που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ με 0-9.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μεγάλος αριθμός νεαρών, κυρίως οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας, συγκεντρώθηκε έξω απο το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων (ΣΥΦΙ) που βρίσκεται κάτω απο τις κερκίδες του Σταδίου και καταφερόταν έντονα κατά της Διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών της ομάδας αποδίδοντάς τους την ευθύνη για ήττα από τον ΑΠΟΕΛ.

Για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπούν οποιαδήποτε επεισόδια άνδρες της αντιοχλαγωγικής ομάδας της Αστυνομίας παρατάχθηκαν μπροστά από το οίκημα του ΣΥΦΙ. Νεαροί αντίδρασαν βίαια εναντίον των αστυνομικών.

Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας μεταξύ 22 και 27 χρόνων, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού διαπιστώθηκε ότι είχε ελαφρά διάσειση κρατήθηκε για  νοσηλεία.

Αργότερα σήμερα αναμένεται και οι τέσσερις να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να ζητηθεί η έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησής τους.

Tags ποδοσφαιρο, κυπρος, επεισοδια, αποελ, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8722 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2755 s // Total time: 2.1477 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X