Το δολοφόνο της 36χρονης Μολδαβής ψάχνει η αστυνομία


Το δολοφόνο της 36χρονης Μολδαβής ψάχνει η αστυνομία

Σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος και βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια, οφείλεται ο θάνατος της 36χρονης απο τη Μολδαβία που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με δηλώσεις στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" στο Sigma, του εκπροσώπου Τύπου της αστυνομίας  Ανδρέα Αγγελίδη, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη. Από χθες το βράδυ, είπε, άρχισε η λήψη καταθέσεων προσώπων, που γνώριζαν το θύμα, η οποία θα συνεχισθεί και σήμερα, σε μια προσπάθεια διαλεύκανσης των συνθηκών και των ελατηρίων του φόνου.

Η 36χρονη, εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής, νεκρή στο πάτωμα υπνοδωματίου του διαμερίσματος της που βρίσκεται στην Οδό Τούζ Χανέ, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας, κοντά στη περιοχή Μακένζυ.

Εντοπίστηκε δεμένη να κείτεται στο πάτωμα του υπνοδωματίου της από φίλη της, η οποία την αναζητούσε από το πρωί.

Επί τόπου μετέβησαν ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, μέλη του Εγκληματολογικού Τμήματος του Αρχηγείου, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε χθες βράδυ ότι ο φόνος της γυναίκας φαίνεται να διεπράχθη τις τελευταίες 12 ώρες. Πρόσθεσε ότι η  στάση που εντοπίστηκε η 36χρονη υποδηλοί εγκληματική ενέργεια και έτσι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου.

Στη περιοχή μετέβησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή. Όπως ανέφερε ο Νικόλας Χαραλάμπους ο φόνος διεπράχθη μεταξύ των ωρών 09.30 χθες το πρωί με 12.30 το μεσημέρι.

Tags αστυνομία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4903 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3416 s // Total time: 2.8319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X